Welk Fitnessprogramma past het beste bij jou?

Bij Clubfit kun jij kiezen voor een passend lidmaatschap dat geheel aansluit op jouw doelstelling?

Je kunt al komen fitnessen vanaf €34,90!

Bij Clubfit bieden wij verschillende mogelijkheden aan om te starten. Zo kun je meedoen aan groepslessen, krijg je begeleiding in de fitness kun je in de lounge genieten van heerlijke koffie en thee en daarna opfrissen bij de douches, of ontspannen in de sauna. Al deze faciliteiten staan tot jouw beschikking. Graag laten wij je de club zien door middel van een rondleiding, of een Proefweek fitness. Dan zullen we samen met jou kijken welk lidmaatschap het best past bij je wensen. 

Doe de Lidmaatschapstest voor een passend advies!

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies!

Sportschool Clubfit in Enschede is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, afvallen met de Lipo Laser, en de 30 minuten workout op de eGym Cirkel. Bij Clubfit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Clubfit is weer geopend!

!! WIJ GAAN OPEN !! Woensdag 1 juli vanaf 9.00 mogen wij jullie weer ontvangen! En kunnen jullie dus weer bij ons komen sporten! LET OP! Er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden, lees die hieronder even goed door!

Lees meer

Clubfit tijdelijk gesloten i.v.m. het coronavirus

Update 6 mei 2020 Beste leden, Ook wij zijn erg geschrokken van de mededeling dat de sportscholen nog niet open mogen. Ma...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer