Buitensporten bij Clubfit Enschede

Geplaatst op 19-05-2020

Buitensporten bij Clubfit Enschede

De mogelijkheid om buiten te trainen bij Clubfit is niet nieuw. Dat wij nu allemaal buitensporten wel. Dankzij ons outdoor park kunnen wij jullie het hele jaar door de mogelijkheid bieden om buiten te trainen. De bootcamp vindt bijvoorbeeld het hele jaar door plaats op ons outdoor park. En bij goed weer gaan er meerdere lessen naar buiten. Daarnaast had jij als lid ook altijd al de mogelijkheid om buiten te trainen. Nu wij allemaal buiten trainen is er meer te doen dan normaal en zijn de mogelijkheden groot!

Buiten fitnessen

Op ons outdoor park heb jij de mogelijkheid om vrij te trainen. Hiervoor hebben wij het outdoor park opgedeeld in 3 zones. “Benen & Schouders”, “Borst & Biceps” en “Rug & Triceps” Binnen deze zones kun jij de oefeningen doen voor de betreffende spiergroep. Hiervoor zijn de juiste en voldoende attributen aanwezig, zoals diverse gewichten, barbells, elastieken, roeiapparaten en fietsen. Laat je dus vooral verrassen door de vele mogelijkheden! 

Buiten Fitness Clubfit Enschede

Groepslessen buiten

Al onze groepslessen vinden nu ook buiten plaats. Verspreid over het outdoor park en over de parkeerplaats vinden er dagelijks meerdere groepslessen plaats. De steps, power sets, xcores, b-kick zakken en zelfs de spinning bikes worden hiervoor naar buiten verplaatst! Want voor ons maakt de locatie niet uit! Zolang wij maar muziek en materialen hebben kunnen wij jou overal de groepslessen geven! 

Voordelen van buitensporten

Buitensporten heeft ook zo zijn voordelen! Wist je namelijk dat buitensporten een positief effect heeft op je humeur? Ja echt! Let maar eens op, je wordt er veel blijer van. Buitensporten is daarnaast ook nog eens hartstikke goed voor je weerstand, je bouwt deze nu veel beter op waardoor je minder snel ziek zal worden. We worden weer sterker, want ook buiten bouw je spiermassa op en verbrandt je vet tijdens het sporten. 

Kom jij bij ons buiten sporten?

Het sporten gaat op dit moment iets anders dan jij gewend bent, maar dat maakt het niet minder leuk! Wij zijn in ieder geval heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen. Waar wacht jij nog op? Reserveer meteen jouw plekje via de Compedfit app en dan zien wij jou graag binnenkort!

Deel dit bericht:

De laatste updates & wijzigingen

26 november 2021 Weer worden mensen die willen werken aan hun gezondheid getroffen. De nieuwe maatregelen die zojuist zijn v...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer