Binnen én buiten Bootcamp bij Clubfit Enschede!

Bootcamp is een les die buiten plaats vind op ons eigen terrein. Alleen bij erg slecht weer gaan we naar binnen. Bij de Bootcamp moet u denken aan trainen met het eigen lichaamsgewicht, trainen met obstakels en het functioneel gebruik maken van materiaal. Een pittige les waarbij kracht en uithoudingsvermogen centraal staat.

Start met een proefmaand Bootcamp!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

De laatste updates & wijzigingen

30 maart 2021 Aanstaande vrijdag 2 april is het Goede Vrijdag maar zijn wij gewoon van 08.30 tot 20.30 geopend. Eerste en ...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer