Booty Builder

Wil jij graag jouw billen en benen trainen? De Booty Builder is een stevige workout waarbij buik, benen maar VOORAL billen worden getraind. Deze groepsles focust zich op deze spiergroepen met diverse oefeningen die hierbij aansluiten. Met veel variatie en een training die aan te passen naar intensiteit van elke deelnemer krijg je altijd een training die bij jou past.

Hoe ziet een Booty Builder les eruit

Tijdens de Booty Builder les wordt er een combinatie gemaakt tussen verschillende lesvormen. Er worden voorgeschreven nummers gebruikt die zich volledig focussen op de benen. Daarnaast zullen er circuitjes gedaan worden met oefeningen voor de benen, billen en buik. Een Booty Builder les duurt 45 minuten, dit lijkt niet lang, maar is meer dan genoeg om een effectieve training uit te voeren voor deze spiergroepen.

Bij de Booty Builder maken we gebruik van diverse materialen, waaronder het Booty Builder elastiek, gewichten en steps. De oefeningen kunnen zowel met als zonder attributen uitgevoerd worden, hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid om zijn of haar niveau te bepalen. 

Voor wie is de Booty Builder les?

Geen enkele Booty Builder les is hetzelfde. Bij deze groepsles wordt er geen gebruik gemaakt van een vast concept, hierdoor is er veel dynamiek tussen de verschillende lessen en wordt deze nooit saai. Ook maakt dit deze les laagdrempelig om in te stappen. De Booty Builder les is voor iedereen die de billen en benen wil trainen. Het maakt bij deze les echt niet uit of je een gevorderde sporter ben of net begint, we helpen elkaar de les door.

Start met een proefmaand Booty Builder bij Clubfit Enschede

Jij wil toch ook goed getrainde billen en benen? Meld je nu meteen aan door het formulier hieronder in te vullen! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Wie weet zien wij jou dan binnenkort wel bij ons in de Booty Builder les!

 

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer