BURN bij Clubfit Enschede

Wil je werken aan een fit, sterk en gezond lichaam? Dat kan met de Burn, een toegankelijke en vooral effectieve groepsles waarmee jij je lichaam in shape brengt. Tijdens deze motiverende groepsles maak je gebruik van twee Xco® trainers gevuld met grit. Deze grit buizen zorgen dat jouw Burnles nog effectiever wordt en je dus meer calorieën verbrandt, tot wel 33% meer dan bij een reguliere shape les! De Burn ook wel BRN® workout genoemd van House of Workouts, zij leveren onder andere ook Xcore® groepslessen.

Hoe ziet een BRN® les eruit?

Tijdens de BRN® komen verschillende trainingsfacetten voor verschillende spiergroepen aan bod. Gedurende 45 minuten volg jij een vooraf gechoreografeerde lessen die worden gegeven door een enthousiaste instructrice. Je werkt immers voor een fit, strak en mooi lichaam, daarbij mag je natuurlijk geen spiergroep overslaan. Deze groepsles is opgebouwd aan de hand van verschillende energieke tracks met elk een andere focus;

 • Burn bij ClubfitWarming - up
 • Cardio, hiermee trainen we de hart- en longconditie
 • Core, om je buik-, rug- en heupspieren te versterken
 • Spierversterkende oefeningen, voor de billen en benen
 • Cooling-down

 

Iedereen kan meedoen met de Burn

Burn bij Clubfit EnschedeJe hoeft echt geen vergevorderde sporter te zijn om te beginnen met de Burn, elke sporter kan meedoen met deze combinatie van shape & aerobics. Elke les bevat verschillende opties in moeilijkheidsgraad. Als beginner hoef je dus niet bang te zijn dat je niet meekomt, maar als gevorderde hoef je ook niet bang te zijn dat er geen uitdaging in de les zit. Deze worden ook altijd uitgelegd vooraf en tijdens de nummers. Vind je het spannend om met een nieuwe les te beginnen als iedereen deze al kent terwijl jij nieuw bent? Elk kwartaal starten we met een nieuwe release, waarbij voor iedereen de les nieuw is. Het perfecte moment om in te stappen. 

Start met een proefmaand Burn in Enschede

Wil jij? Optimaal calorieën verbranden, werken aan je conditie en spierversteviging en dat lichaam waar je van droomt? Dan is de BRN® dé groepsles voor jou! Meld je dan direct aan door het formulier hieronder in te vullen. Wij zullen binnen 24 uur contact met jou opnemen voor een persoonlijke kennismaking.

 

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer