Clubpower bij Clubfit Enschede

Power is een groepsles van Clubjoy. Tijdens deze training wordt er gebruik gemaakt van een halter met diverse gewichten. Iedere sporter heeft zelf de vrijheid om te bepalen hoeveel gewicht er op het halter wordt geplaatst, je maakt het dus zo zwaar als je zelf wilt. Natuurlijk wordt er genoeg gestimuleerd om jezelf te blijven uitdagen en wanneer het huidige gewicht te licht wordt je er meer bij gaat plaatsen. Er zal afwisseling zijn binnen de oefeningen tussen het gebruik van een halter met gewichten, losse gewichten maar ook een aantal oefeningen zonder gewicht.

Hoe ziet een Power les eruit

Bij een Power training komt het hele lichaam aan bod. De les is opgedeeld in verschillende gechoreografeerde nummers die elk een andere spiergroep behandelen. Alle lessen zijn op dezelfde manier opgebouwd. Er wordt gestart met een warming-uw voor alle spiergroepen, vervolgens gaan we door met de squat, borst, rug, triceps en biceps. Vervolgens gaan we terug naar de benen met de lunges , de les wordt afgesloten met de schouders en buikspieren voor we aan de cooling-down beginnen. De power is een les vol afwisseling! Elke drie maanden een nieuwe release met een ander thema, van snelheid en uithoudingsvermogen tot balans en kracht. 

Met ClubPower werk je dus op een effectieve manier aan je conditie en gezondheid, denk je eens in wat een goed gevoel dat geeft als je getraind hebt! Het leuke aan deze groepsles is dat hij geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, beginnende sporters en gevorderde sporters. 

Start met Power bij Clubfit Enschede!

Is de power echt een groepsles voor jou? Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. En wie weet zien wij jou binnenkort wel bij ons in de Power les!

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer