Zumba bij Clubfit Enschede

Zumba, een effectieve workout terwijl je aan het dansen bent. Deze populaire fitnessworkout is gebaseerd op diverse Latijns-Amerikaanse dansstijlen, waaronder de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Zumba is een groepsles voor iedereen! Tijdens de eerste les moet je de pasjes nog even leren kennen, maar na een paar lesjes ga je mee met de de rest van de groep en zijn jouw bewegingen net zo soepel als de rest! Laat je leiden door de instructeurs en geniet van elk moment tijdens deze les!

De voordelen van Zumba

Zumba is niet alleen een hele leuke groepsles, het is ook nog eens hartstikke goed voor je. Tijdens een les werk je aan je uithoudingsvermogen. Als je meer dan 30 minuten aan het dansen bent ga je ook vet verbranden tijdens een Zumba les. Zumba is geen hele zware les, hierdoor is de kans op blessures ook aanzienlijk kleiner dan bij krachttraining. Ook vermindert de Zumba stress en kan het ervoor zorgen dat jij lekkerder in je vel gaat zitten!

Schud de heupen los met de zumba

De bewegingen tijdens de Zumba zijn snel, zwoel en sensueel. Deze les geeft ook ruimte voor creativiteit en improvisatie, want eerlijk is eerlijk deze muziek zorgt ervoor dat je wil bewegen! De meest populaire dansvorm van dit moment en een ideale training voor de taille spieren.De bewegingen zijn makkelijk te volgen en Zumba is een zeer effectieve calorieën verbranden met heel veel plezier. 

Start met een proefmaand Zumba!

Wil jij ook op een leuke manier bewegen? Niet te zwaar maar wel zwaar genoeg zodat je calorieën verbrandt en werkt aan een mooi taille? Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Wie weet zien wij jou binnenkort wel stralen in deze groepsles!

 

De laatste updates & wijzigingen

30 maart 2021 Aanstaande vrijdag 2 april is het Goede Vrijdag maar zijn wij gewoon van 08.30 tot 20.30 geopend. Eerste en ...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer