Belly Attack bij Clubfit Enschede


De Belly Attack is een draadloze band die gebruik maakt van een infrarood techniek met diepte warmte. Deze techniek dringt diep door tot in het lichaam en activeert de watermoleculen. Deze geactiveerde watermoleculen verhogen de bloedcirculatie en de efficiëntie van het metabolisme waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De doorbloeding zal toenemen in het gehele lichaam waardoor ook de vetverbranding wordt aangesproken. Normaliter blijft tijdens het sporten het gebied rond de buik het koudst, dit is het moeilijkste gebied om op te warmen. Dit is ook de reden waarom het op deze plek het moeilijkst is om af te vallen. De Belly Attack helpt jou tijdens te gebruik om dit gebied op te warmen en dus ook hier centimeters te verliezen.

Gebruik Belly Attack

Voor het meest effectieve resultaat van trainen met de Belly Attack adviseren wij om deze gedurende vier weken, drie keer per week, minimaal 45 minuten te gebruiken tijdens het sporten. Er zit geen limiet op het aantal keren dat je de Belly Attack band mag gebruiken tijdens het sporten, je kan hem dus bij elke training gebruiken, waaronder:

 • Groepslessen
 • Fitness
 • EGym

De band is dus effectief bij zowel cardio als krachttraining.

De voordelen van de Belly Attack

Maak gebruik van de Belly Attack tijdens het sporten en sta versteld van de voordelen die het oplevert. Niet alleen heeft de Belly Attack een positief effect op de vetverbranding, maar er zijn meer positieve effecten bij het gebruik van deze band.

 • Verminderde rugklachten
 • Sneller herstel naar ziekte
 • Bevordering van soepele spieren en gewrichten
 • Voert gifstoffen af uit het lichaam
 • Je gaat je energieker voelen

Starten met de Belly Attack bij Clubfit

Nieuwsgierig geworden naar de Belly Attack? En wil je hiermee starten met het Belly Attack traject? Dat kan al vanaf jouw eerstvolgende training. Als lid van Clubfit Enschede kun je voor een eenmalig bedrag van €19,95 kun je vier weken gebruik maken van de Belly Attack en je kan na het afrekenen direct starten! Wil je eerst meer informatie ontvangen over de Belly Attack? Vul dan hieronder jouw gegevens in, wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op! 

 
 

Sportschool Clubfit in Enschede is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, afvallen met de Lipo Laser, en de 40 minuten workout op de eGym Cirkel. Bij Clubfit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer