Pro-F fysiotherapie bij Clubfit Enschede

ClubFit beschikt over een praktijkruimte voor fysiotherapie. Hiervoor werkt ClubFit nauw samen met Pro-F fysiotherapie waardoor zowel de patiënten van Pro-F als de leden van ClubFit profiteren van de mogelijkheden binnen het sportcentrum. Door de beschikbaarheid van verschillende faciliteiten als fitness, wellness en groepszalen in combinatie met fysiotherapie ontstaat er een uniek aanbod aan mogelijkheden.

Pro-F heeft 3 vestigingen in Enschede en 1 vestiging in Oldenzaal. Pro-F heeft contracten met alle verzekeraars en kan rechtstreeks declareren bij de verzekeraar. Daarbij is er directe toegankelijkheid; je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist.

In de fysiotherapiepraktijk van ClubFit zijn twee fysiotherapeuten werkzaam voor het behandelen van zowel leden van ClubFit als “eigen patiënten” (niet leden). 

Ook kunnen (nieuwe) patiënten op de website van Pro-F makkelijk zelf online een afspraak plannen voor een fysiotherapiebehandeling.

Vragen of meer weten? Loop gerust even binnen bij ClubFit. Een afspraak is snel gemaakt via: www.pro-f.nl. Bellen kan ook:  053 203 21 67

 

De laatste updates & wijzigingen

26 november 2021 Weer worden mensen die willen werken aan hun gezondheid getroffen. De nieuwe maatregelen die zojuist zijn v...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer