Pro-F fysiotherapie bij Clubfit Enschede

ClubFit beschikt over een praktijkruimte voor fysiotherapie. Hiervoor werkt ClubFit nauw samen met Pro-F fysiotherapie waardoor zowel de patiënten van Pro-F als de leden van ClubFit profiteren van de mogelijkheden binnen het sportcentrum. Door de beschikbaarheid van verschillende faciliteiten als fitness, wellness en groepszalen in combinatie met fysiotherapie ontstaat er een uniek aanbod aan mogelijkheden.

Pro-F heeft 3 vestigingen in Enschede en 1 vestiging in Oldenzaal. Pro-F heeft contracten met alle verzekeraars en kan rechtstreeks declareren bij de verzekeraar. Daarbij is er directe toegankelijkheid; je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist.

In de fysiotherapiepraktijk van ClubFit zijn twee fysiotherapeuten werkzaam voor het behandelen van zowel leden van ClubFit als “eigen patiënten” (niet leden).

Op de website van Pro-F kunnen (nieuwe) patiënten makkelijk zelf online een afspraak plannen voor een fysiotherapiebehandeling.

Vragen of meer weten? Loop gerust even binnen bij ClubFit. Een afspraak is snel gemaakt via: www.pro-f.nl. Bellen kan ook:  053 203 21 67

 

Ons groepslesrooster vanaf 1-10-18!

Vanaf 1-10-18 hebben wij een nieuw groepslesrooster. Tijden en lessen kunnen afwijken van ons vorige lesrooster.  

Lees meer

Virtuele groepslessen!

Vanaf vandaag kan iedereen gebruik maken van onze Virtuele Groepslessen. Vraag ons personeel hoe je hier gebruik van kunt maken...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.