Lipo Laser: snel afvallen op verantwoorde wijze!

In 5 weken een slank en strak figuur? Kies voor onze unieke aanpak van laserbehandeling en beweging! Hoe werkt het? Een Lipo Laser behandeling versnelt de natuurlijke methode van het lichaam om gewicht te verliezen. Een  behandeling van 30 minuten verwijdert tot 2 centimer ongewenst vet uit een probleemgebied. De behandeling is een veilig, pijnloos en een gezond alternatief voor een ingrijpende liposuctie.

Energie lasers worden al jarenlang gebruikt als zeer effectieve vetreductie behandeling. De laag energie pads van de Lipo Laser veroorzaken een chemisch signaal in de vetcellen waardoor opgeslagen triglyceriden als vrije vetzuren en glycerol vrijkomen door de celmembranen.

Deze weer vrijgekomen “voeding” wordt direct na de behandeling verbrand tijdens minimaal 30 tot 45 minuten sporten. Sporten creëert een vraag naar extra energie in ons lichaam. Het lichaam reageert op deze vraag door het vrijgeven van opgeslagen vetten die dan als brandstof dienen. Deze vetten kunnen overal in ons lichaam vandaan komen. Door het gebruik van de laag energie lasers bootst de Lip Laser het lichaamseigen verbrandingproces na, waardoor in het behandelde gebied al vet wordt verbrand. Dit nog voordat men begint met sporten en precies daar waar je behandeld bent, dus op die plek waar u dat wilt! O.a. de buik, benen, kin, “love-handles” en armen kunnen behandeld worden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandelingen worden normaal gesproken gegroepeerd in 10 sessies. Het aantal dat je nodig heeft wordt bepaald bij het consult en is gebaseerd op jouw wensen en doelen. Wij adviseren twee behandelingen per week gedurende 5 weken voor een complete kuur en het beste resultaat. Daarna nog maar één keer per maand om de omvang en gewicht te kunnen consolideren.

 

Hoe lang duurt een behandeling met de Lipo Laser?

De laserbehandeling duurt slechts 20 minuten. De tijd die je nodig heeft om na de behandelingen het vet te verbranden wordt eveneens bepaald tijdens het consult en is afhankelijk van jouw wensen en doelen. Gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten.

Is de behandeling met de Lipo Laser veilig?

Ja. Onafhankelijke medische studies hebben aangetoond dat de Lipo Laser behandelingen volkomen veilig zijn en zonder bijwerkingen. De laser activeert het natuurlijke vrijkomen van vetcellen. Dit proces veroorzaakt geen schade en de cellen blijven intact, alleen kleiner, en geeft onmiddellijk resultaat. De Lipo Laser is FDA (de hoogste Amerikaanse keuringsinstantie) goedgekeurd.

Is de behandeling met de Lipo Laser voor iedereen geschikt?

De Lipo laser kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en behandeld elk gebied van het lichaam behalve de vrouwelijke borsten. Zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen geen gebruik maken van de Lipo laser. Jouw behandelaar zal voorafgaand aan de behandeling een complete medische vragenlijst met je doornemen om zo jouw geschiktheid te kunnen bevestigen

Hoe kan ik beginnen?

Wanneer je wilt starten met de Lipo Laser, kunt je dit melden aan de receptie. Wij zullen samen met jou de sessies gaan inplannen. Mocht je wat extra informatie of een vrijblijvend adviesgesprek willen, dan kun je dit aangeven bij onze receptie. Of vul het onderstaand formulier in.

Ons groepslesrooster vanaf 1-10-18!

Vanaf 1-10-18 hebben wij een nieuw groepslesrooster. Tijden en lessen kunnen afwijken van ons vorige lesrooster.  

Lees meer

Virtuele groepslessen!

Vanaf vandaag kan iedereen gebruik maken van onze Virtuele Groepslessen. Vraag ons personeel hoe je hier gebruik van kunt maken...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.