Lipo Laser: snel afvallen op verantwoorde wijze!

In 5 weken een slank en strak figuur? Kies voor onze unieke aanpak van laserbehandeling en beweging! Hoe werkt het? Een Lipo Laser behandeling versnelt de natuurlijke methode van het lichaam om gewicht te verliezen. Een  behandeling van 30 minuten verwijdert tot 2 centimer ongewenst vet uit een probleemgebied. De behandeling is een veilig, pijnloos en een gezond alternatief voor een ingrijpende liposuctie.

Energie lasers worden al jarenlang gebruikt als zeer effectieve vetreductie behandeling. De laag energie pads van de Lipo Laser veroorzaken een chemisch signaal in de vetcellen waardoor opgeslagen triglyceriden als vrije vetzuren en glycerol vrijkomen door de celmembranen.

Deze weer vrijgekomen “voeding” wordt direct na de behandeling verbrand tijdens minimaal 30 tot 45 minuten sporten. Sporten creëert een vraag naar extra energie in ons lichaam. Het lichaam reageert op deze vraag door het vrijgeven van opgeslagen vetten die dan als brandstof dienen. Deze vetten kunnen overal in ons lichaam vandaan komen. Door het gebruik van de laag energie lasers bootst de Lip Laser het lichaamseigen verbrandingproces na, waardoor in het behandelde gebied al vet wordt verbrand. Dit nog voordat men begint met sporten en precies daar waar je behandeld bent, dus op die plek waar u dat wilt! O.a. de buik, benen, kin, “love-handles” en armen kunnen behandeld worden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandelingen worden normaal gesproken gegroepeerd in 10 sessies. Het aantal dat je nodig heeft wordt bepaald bij het consult en is gebaseerd op jouw wensen en doelen. Wij adviseren twee behandelingen per week gedurende 5 weken voor een complete kuur en het beste resultaat. Daarna nog maar één keer per maand om de omvang en gewicht te kunnen consolideren.

Hoe lang duurt een behandeling met de Lipo Laser?

De laserbehandeling duurt slechts 20 minuten. De tijd die je nodig heeft om na de behandelingen het vet te verbranden wordt eveneens bepaald tijdens het consult en is afhankelijk van jouw wensen en doelen. Gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten.

Is de behandeling met de Lipo Laser veilig?

Ja. Onafhankelijke medische studies hebben aangetoond dat de Lipo Laser behandelingen volkomen veilig zijn en zonder bijwerkingen. De laser activeert het natuurlijke vrijkomen van vetcellen. Dit proces veroorzaakt geen schade en de cellen blijven intact, alleen kleiner, en geeft onmiddellijk resultaat. De Lipo Laser is FDA (de hoogste Amerikaanse keuringsinstantie) goedgekeurd.

Is de behandeling met de Lipo Laser voor iedereen geschikt?

De Lipo laser kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en behandeld elk gebied van het lichaam behalve de vrouwelijke borsten. Zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen geen gebruik maken van de Lipo laser. Jouw behandelaar zal voorafgaand aan de behandeling een complete medische vragenlijst met je doornemen om zo jouw geschiktheid te kunnen bevestigen

Hoe kan ik beginnen?

Wanneer je wilt starten met de Lipo Laser, kunt je dit melden aan de receptie. Wij zullen samen met jou de sessies gaan inplannen. Mocht je een vraag of opmerking hebben, vul dan het onderstaand formulier in.

 

Sportschool Clubfit in Enschede is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, afvallen met de Lipo Laser, en de 30 minuten workout op de eGym Cirkel. Bij Clubfit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer