Laat ons je helpen bij die zichtbare verandering van je lichaam!

 

Wil jij graag een paar kilo afvallen, maar heb je moeite om dit doel te bereiken? Je vindt het belangrijk dat je op een verantwoorde manier wat gewicht kan verliezen, maar wilt geen honger gevoel of jojo-effect ervaren. Dan is Fantastisch Afvallen misschien wel wat voor jou! Een nieuw programma bij Clubfit waarbij je optimaal wordt begeleid tijdens het afvallen. 

Speciale actie Fantastisch Afvallen

Wil jij 2021 ook goed beginnen door te starten met het Fantastisch Afvallen programma? Speciaal voor deze mensen hebben wij een vroegboek actie! Plan alvast je gratis intake vóór 3 maart en je betaalt voor het programma slechts €199,95 (in plaats van €239,95). Twijfel niet langer, dan wij samen beginnen aan jouw doelen!

Voordelen van Fantastisch afvallen

Een aantal van de meest voorkomende obstakels bij het afvallen zijn het gevoel van honger of het jojo effect als je jouw doel hebt bereikt. Met het programma van Fantastisch Afvallen heb je hier dus geen last van! 

We hebben de voordelen nog even op een rijtje gezet.

✔️ Geen jojo effect
✔️ Geen honger gevoel
✔️ Optimale begeleiding
✔️ Zichtbare verandering van jouw lichaam
✔️ Geen spierafbraak 
✔️ Significant gewichtsverlies
✔️ Meer energie
✔️ Vetafdrijving
✔️ Verbetering van de huid

Wat houdt het afval programma in?

Dit afvalprogramma bevat de juiste balans tussen voeding, bewegen en voedingssupplementen. Je wordt wekelijks begeleid op de sportschool, dit houdt in wekelijkse weeg momenten om de voortgang te monitoren. Je gaat zowel zelfstandig als samen met een coach trainen en volgt een voedingsschema. Dit voedingsschema geeft jou richtlijnen wat je kan eten, maar geeft je ook de vrijheid om hierbinnen te kiezen voor de mogelijkheden die jij lekker vindt. Tot slot vul jij jouw voeding aan met diverse supplementen. 

Heb je je streefgewicht bereikt? Dan laten ben je nog niet van ons af. Ook dan zorgen wij middels begeleiding dat jij op dit gewenste gewicht blijft en niet terugvalt in oude gewoontes.

Voor extra informatie over het succesvolle programma kun je een kijkje nemen op www.fantastischafvallen.nl

Is het Fantastisch Afvallen programma iets voor jou?

Kom erachter met onze eenvoudige Afslanktest! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor extra informatie & kun je jouw gratis intake plannen.

 
 
 
 

Coronavirus update

De laatste updates & wijzigingen

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer