Zorgeloos afvallen & volledig in shape met het Compleet Support-pakket van Clubfit

Laat je optimaal begeleiden in een 12 weken traject met het Compleet Support-pakket. Met wekelijkse afspraken voor voedingcoaching, personal trainingen, Lipo Laser-behandelingen en de Belly Attack wordt jij compleet ondersteund en geef jij je gezondheid een volledige boost! In 12 weken werk je samen aan een lichamelijke verandering en een leefstijl reset, helemaal voor jou. 

                                 

                       
De eerste 12 aanmeldingen ontvangen een korting van €169,-. Ben jij klaar om je goed te voelen?
Start nu met jouw succes!

In het pakket ben je voor 12 weken voorzien van:

 • een intake met daarin alle startinformatie
 • het volledige Fantastisch Afval-programma inclusief metingen & alle supplementen
 • 2x per week personal training en advies van een fitnesstrainer
 • pakket van 12 Lipo Laser-behandelingen 
 • onbeperk gebruik van de Belly Attack


Laat onze coaches weten dat jij interesse hebt in dit pakket & wij gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn om te starten!

Vul hieronder in invulveld in of laat je gegevens achter op onze contactpagina, dan nemen wij contact met je op.

                                                                                     

Wil jij graag een paar kilo afvallen, maar heb je moeite om dit doel te bereiken? Je vindt het belangrijk dat je op een verantwoorde manier wat gewicht kan verliezen, maar wilt geen honger gevoel of jojo-effect ervaren. Dan is Fantastisch Afvallen misschien wel wat voor jou! Een nieuw programma bij Clubfit waarbij je optimaal wordt begeleid tijdens het afvallen. 

We hebben de voordelen even op een rijtje gezet:

✔️ Geen jojo effect
✔️ Geen honger gevoel
✔️ Optimale begeleiding
✔️ Zichtbare verandering van jouw lichaam
✔️ Geen spierafbraak 
✔️ Significant gewichtsverlies
✔️ Meer energie
✔️ Vetafdrijving
✔️ Verbetering van de huid

Lees onderaan de pagina de succesverhalen van onze deelnemers met dit programma!

Wil je weten of het Compleet Support-pakket of het Fantastisch Afval-programma iets voor jou is?

Vul dan hieronder jouw gegevens in! Ook voor het aanvragen van meer informatie of het plannen van een intake kun je jouw gegevens hieronder achterlaten.

 

 

 

Succesverhalen
 

LYDIA

"De reden dat ik ben begonnen met het Fantastisch Afvallen-programma is dat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Ik was te zwaar en voelde mij onzeker over mijn lichaam. Ik probeerde op de ‘normale manier’ af te vallen door minder te eten, regelmatig te eten en niet te snoepen, maar het lukte mij gewoon niet. Toen ik bij mijn vriendin zag hoe zij afviel met dit programma, ging bij mij de knop om: als zij dit kan, kan ik het ook!

En niets is minder waar. Ik ben realistisch met Fantastisch Afvallen begonnen, want ieder lichaam is anders en reageert anders en heb daarom geen hoge doelen gesteld. In de periode januari tot en met februari had ik niet de mogelijkheid om te sporten. Ik fietste wel regelmatig naar mijn werk en dit heeft geholpen om gemiddeld één kilo in de week af te vallen! In twaalf weken ben ik twaalf kilo kwijtgeraakt en wat voelt dit goed! Ik kan weer leuke kleren aan, zit weer lekker in mijn vel en ben de onzekerheid kwijt!

Mijn vaste weegmoment was maandag. Het was fijn om even met Debbie te overleggen hoe de afgelopen week was gegaan en wat ik de week erop kan doen om mijn doel te behalen. Het ging heel natuurlijk en ontspannen.

Zelf heb ik de recepten uit het programma niet gebruikt om mijn lunch en avondeten te bereiden. Ik ben vooral gaan experimenteren met wat ik wel mag eten. Op deze manier was het goed vol te houden. En ik heb mijn favorieten ontdekt: zalm, kipshoarma, champignons, broccoli, paprika en mijn grote vriend Sweet Chili Saus!

Ik ben nu een klein maandje klaar met het programma en merk dat ik nog mijn balans moet vinden in het mee-eten met mijn gezin in combinatie met afvallen. Mijn doel is op dit moment om nog drie kilo kwijt te raken. Daarom val ik nog wel vaak terug op mijn lunch en avondeten van het programma. Mijn fruithapjes zijn ook blijvertjes. Ik verwacht dat ik op deze manier op gewicht kan blijven of zelfs nog meer kan afvallen.

Mijn collega is recent ook begonnen met het Fantastisch Afvallen-programma. Zij zag bij mij het resultaat en het heeft haar geholpen om ook te werken aan haar lichaam. Ik wens haar en iedereen die het programma doet of gaat doen, heel veel succes!”

 


 

 

NADIA

Met behulp van het Fantastisch Afvallen-programma is zij 9 kilo afgevallen, en daar zijn we beide trots op. “Na het krijgen van mijn kinderen had ik problemen met het kwijtraken van de zwangerschapskilo's. Omdat ik wel altijd redelijk actief ben geweest de afgelopen jaren, met hardlopen, fietsen en natuurlijk bij Clubfit, heb ik dit tot nu toe niet echt als storend ervaren maar eind vorig jaar kwam voor mij het keerpunt. Ik wil gewoon weer in mijn kleding van voor de zwangerschappen!” Begin dit jaar heeft Nadia zich aangemeld voor het Fantastisch Afvallen-programma en het is haar vanaf het begin gemakkelijk afgegaan. De wekelijkse begeleiding van de coach is erg prettig. Het is fijn om te kunnen ventileren waar je tegenaan loopt en om hiervoor tips en ideeën te krijgen. Ik ben nu niet alleen fit en heb een goede conditie, maar het is me ook aan te zien.”“Mijn stapel kleding van voor de zwangerschap is van achteruit de kast verhuisd naar een plekje voor in de kast. Mijn dank is groot!”

 


 

KATJA

De afgelopen tien weken is Katja maar liefst 13 kilo afgevallen met behulp van het Fantastisch Afvallen-programma.
‘Ondanks dat ik niet in de sportschool heb kunnen sporten en de feestdagen voorbij kwamen, heb ik doorgezet en ben ik erg blij met het resultaat.'
Katja heeft voordat ze begon met het Fantastisch Afvallen-programma veel andere methodes geprobeerd, maar is nu erg verrast.
'Ik heb voor mijn gevoel een nieuwe eetstijl te pakken en ben bewuster van wat ik eet. Dat kan ik zo op lange termijn volhouden. Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie heb en me krachtiger voel. En ik zie het verschil bij mijn taille en onderbuik.'

 


 

DIANA

Het succesverhaal van Diana! Zij is met behulp van het programma 8,5 kilo verloren in negen weken. ‘Ik zie vooral verschil bij mijnbuik en billen, deze zijn meer in shape. En de cellulitis op mijn billen is minder.’ De afgelopen weken doen haar heel goed. ‘Ik voel me minder opgeblazen en lichter, door het regelmatiger eten en de lichtere maaltijden. Mijn gezicht is slanker en mijn huid is egaler. Ik voel me mooier en ben gewoon happy!’

  

ENDIE

Het succesverhaal van Endie! Zij is nu twee maand bezig met het Fantastisch Afvallen-programma en is 5 kilo kwijt. 'Ik had geen overgewicht, maar wilde een paar kilo's afvallen. Minder vetmassa en meer spiermassa was mijn doel. De afgelopen weken ben ik thuis blijven sporten, en heb ik me makkelijk kunnen houden aan het eetschema. Tijdens de feestdagen was dat wel pittig, maar nu heb ik de draad weer opgepakt. Dat is niet moeilijk, wat ik heb geen hongergevoelens en snak niet naar zoetigheid of koolhydraten.' En dat is te zien. Endie krijgt complimenten van haar omgeving over haar gewichtsverlies. De komende tijd blijft ze samen met haar coach bezig om nog extra kilo's te verliezen bij buik en heupen.

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer