Fit & Shape

Fit & Shape, de groepsles waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen conditie en kracht! Deze groepsles is een goed gevarieerde les waarbij er op een leuke manier wordt gewerkt aan coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, conditie en kracht. De les is opgebouwd uit twee onderdelen waarbij het eerste deel cardio gericht is met moves vanuit de aerobics en dans. Het tweede gedeelte bestaat uit kracht oefeningen. In dit gedeelte maak je eventueel gebruik van elastieken of gewichten. Deze les is ideaal voor iedereen die graag de balans zoekt tussen kracht en conditie.

Hoe ziet een Fit & Shape les eruit

De Fit & Shape is onder te verdelen in twee aparte delen. Allereerst de Fit, dit deel van de groepsles focust zich op de cardio, in combinatie met leuke, vlotte en diverse moves. Deze moves zijn afgeleid uit de aerobics en uit diverse dansstijlen. Het tweede gedeelte, de shape, focust zich op de kracht. In tegenstelling tot de Fit wordt er in dit gedeelte ook gebruik gemaakt van attributen, denk hierbij aan gewichtjes en elastieken. De les is opgebouwd uit tien tracks, waarop onze instructeurs jou door deze les heen leiden.

Voor wie is de Fit en Shape

Zoals hierboven al benoemd is de Fit en Shape een les voor iedereen die wil trainen met de combinatie kracht en conditie. Leeftijd maakt niet uit bij deze les, jong en oud kunnen meedoen, de les is voor iedereen naar niveau aan te passen. In tegenstelling wat de naam doet geloven hoef je nog helemaal niet fit te zijn als je begint met deze les, maar je wordt het wel als je elke week blijft meedoen!

Start met een proefmaand Fit & Shape bij Clubfit Enschede

Wil jij ook werken aan jouw condite en kracht? Dan is de Fit & Shape groepsles misschien wel wat voor jou! Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer