Ook bedrijfsfitness bij Clubfit Enschede!

Steeds meer dringt het door dat bedrijfsfitness een voorziening is waar zowel werkgevers als werknemers baat bij hebben. Medewerkers zijn minder vaak ziek en arbeidsproductiviteit ligt hoger: dat werknemers met een gezonde sportieve levensstijl beter presteren staat vast.

Reden voor de overheid om het aanbieden van bedrijfsfitness door de werkgever fiscaal nog aantrekkelijker te maken en met minder beperkende regels dan voorheen.

Je hebt nu de mogelijkheid om te investeren in de gezondheid van jouw medewerkers zonder dat het je geld kost! Jouw medewerkers betalen de kosten voor bedrijfsfitness uit het brutoloon en hebben hiermee tot 52% voordeel op een lidmaatschap! Wij helpen je met het administratieve proces, de communicatie naar de medewerkers toe en natuurlijk een goede begeleiding van je mensen in onze club. Als werkgever kun je er voor kiezen een bijdrage aan de maandcontributie van jouw werknemers te leveren. Je creëert op deze manier een win-win situatie.

Voordelen voor de werkgever:

 • Daling en prefentief ziekteverzuim (onderzoek TNO)
 • Uw werknemer zit beter in zijn/haar vel, waardoor een hogere belastbaarheid
 • Hogere arbeidsproductiviteit
 • Stress- en spanningsreductie
 • Versterken teambuilding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarde


Wil je graag meer informatie of heb je vragen betreft de voorwaarden? Vul dan onderstaand formulier in!

 

Sportschool Clubfit in Enschede is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, afvallen met de Lipo Laser, en de40 minuten workout op de eGym Cirkel. Bij Clubfit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

De laatste updates & wijzigingen

11 mei 2022 Donderdag 26 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag   27 april 2022 KONINGSDAG GESLOTEN ...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer