Nieuw bij Clubfit Enschede – Belly Attack

Belly Attack Clubfit EnschedeLast van overgewicht rond de buik? Clubfit Enschede heeft de oplossing! Belly attack is de nieuwe aanpak voor een slank en gezond lichaam.

Het Belly Attack pakket bestaat uit:

 • Onbeperkt sporten
 • Gratis succesplan
 • Mogelijkheid tot volgen van alle groepslessen
 • Gratis in de sauna’s


Maak nu kennis met Belly Attack bij Clubfit!

Vraag direct online een Claim jouw Gratis Maand aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Belly Attack Clubfit Enschede

VACATURE: fitnesscoördinator

Ben jij sportminded, klantvriendelijk en kan je goed leiding geven? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde fitnesscoördina...

Lees meer

ZOMER ROOSTER 2019

Van 29 juli tot en met 25 augustus geldt het zomer rooster: Maandag - vrijdag: 09:00 - 21:00 Zaterdag - zondag: 09:00 - 1...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.