De allerleukste groepslessen bij Clubfit Enschede!

Sporten in groepsverband is motiverend en geeft sociale verbondenheid. Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs en instructrices bieden wij groepslessen voor iedere doelgroep. Hierbij staat plezier, kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal.

Wij bieden een breed scala aan groepslessen aan. Zo kun je de Pilates, de Yoga, de Dance, en Spinning lessen volgen maar ook de Fit & Shape, Power, Booty BuilderXCore, B-Kick of de Burn. In de fitness zijn de volgende lessen: het Buikspierkwartier, de Bootcamp, de CrossGym, en Small Group Training. Voor ieder wat wils!

Bekijk hier het complete lesrooster!

Groepslessen in 5 verschillende zalen:

 • Zaal 1: Fit & Shape, Yoga, Burn, B-Kick, Power, Zumba, XCore en Virtuele groepsles
 • Zaal 2: Xcore, Power, Dance, Burn, Booty Builder, Pilates
 • Zaal 3: Spinning
 • Fitness begane grond:  Crossgym 
 • Fitness 1e verdieping:  Small Group Training en Buikspierkwartier


Aanmelden voor een groepsles is niet nodig, wees wel op tijd aanwezig i.v.m. een maximaal aantal deelnemers. Je geeft bij binnenkomst eenvoudig via een touchscreen aan welke groepsles wilt volgen.

Doe ook virtuele groepslessen bij Clubfit Enschede!

Wil je graag een groepsles doen, maar kan je niet op het moment dat die wordt gegeven? Geen probleem, bij ons kun je op elk gewenst moment van de dag een groepsles doen. Kies op de tv welke workout je gaat doen en starten maar!

Maak kennis en Claim jouw Gratis Maand Fitness!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sportschool Clubfit in Enschede is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, afvallen met de Lipo Laser, en de 40 minuten workout op de eGym Cirkel. Bij Clubfit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

De laatste updates & wijzigingen

11 mei 2022 Donderdag 26 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag   27 april 2022 KONINGSDAG GESLOTEN ...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer