Voor iedereen een Persoonlijk Fitness Succesplan!

Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.  Dit doen we door middel van ons Persoonlijk Succesplan. Wij zijn van mening dat, wanneer je een realistisch doel stelt binnen een realistisch tijdsbestek (ca. een jaar), je verandering krijgt in je gedrag/leefpatroon waardoor je gaat ervaren wat een gezonder eet- en beweegpatroon bij je teweeg brengt.

Onderzoek wijst uit dat mensen die beginnen met sporten enthousiast en gemotiveerd zijn. Maar ook dat het vaak tegenvalt om de continuïteit vast te houden met bewegen en eten. Na drie maanden zwakt de motivatie af en neemt het aantal keren dat je gaat sporten ook steeds meer af.

Jouw Persoonlijk Succesplan in het kort

 • Intakegesprek om jouw doel vast te stellen
 • Een 20-tal afspraken per jaar om te kijken hoe je ervoor staat
 • Maandelijkse evaluaties om gemotiveerd te blijven
   

We kijken of aanpassingen en/of nieuwe uitdagingen nodig zijn om je gemotiveerd te houden en zo je doel te behalen. Ieder succesplan is anders en aangepast aan je eigen doelstellingen en mogelijkheden.

Maak kennis en start met een Proefweek Fitness!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Ons groepslesrooster vanaf 1-10-18!

Vanaf 1-10-18 hebben wij een nieuw groepslesrooster. Tijden en lessen kunnen afwijken van ons vorige lesrooster.  

Lees meer

Virtuele groepslessen!

Vanaf vandaag kan iedereen gebruik maken van onze Virtuele Groepslessen. Vraag ons personeel hoe je hier gebruik van kunt maken...

Lees meer
Meer nieuws
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.