Voor iedereen een Persoonlijk Fitness Succesplan!

Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.  Dit doen we door middel van ons Persoonlijk Succesplan. Wij zijn van mening dat, wanneer je een realistisch doel stelt binnen een realistisch tijdsbestek (ca. een jaar), je verandering krijgt in je gedrag/leefpatroon waardoor je gaat ervaren wat een gezonder eet- en beweegpatroon bij je teweeg brengt.

Onderzoek wijst uit dat mensen die beginnen met sporten enthousiast en gemotiveerd zijn. Maar ook dat het vaak tegenvalt om de continuïteit vast te houden met bewegen en eten. Na drie maanden zwakt de motivatie af en neemt het aantal keren dat je gaat sporten ook steeds meer af.

Jouw Persoonlijk Succesplan in het kort

 • Intakegesprek om jouw doel vast te stellen
 • Een 20-tal afspraken per jaar om te kijken hoe je ervoor staat
 • Maandelijkse evaluaties om gemotiveerd te blijven
   

We kijken of aanpassingen en/of nieuwe uitdagingen nodig zijn om je gemotiveerd te houden en zo je doel te behalen. Ieder succesplan is anders en aangepast aan je eigen doelstellingen en mogelijkheden.

Maak kennis en Claim jouw Gratis Maand Fitness!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sportschool Clubfit in Enschede is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, afvallen met de Lipo Laser, en de 40 minuten workout op de eGym Cirkel. Bij Clubfit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

De laatste updates & wijzigingen

11 mei 2022 Donderdag 26 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag   27 april 2022 KONINGSDAG GESLOTEN ...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer