Voor iedereen een Persoonlijk Fitness Succesplan!

Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.  Dit doen we door middel van ons Persoonlijk Succesplan. Wij zijn van mening dat, wanneer je een realistisch doel stelt binnen een realistisch tijdsbestek (ca. een jaar), je verandering krijgt in je gedrag/leefpatroon waardoor je gaat ervaren wat een gezonder eet- en beweegpatroon bij je teweeg brengt.

Onderzoek wijst uit dat mensen die beginnen met sporten enthousiast en gemotiveerd zijn. Maar ook dat het vaak tegenvalt om de continuïteit vast te houden met bewegen en eten. Na drie maanden zwakt de motivatie af en neemt het aantal keren dat je gaat sporten ook steeds meer af.

Jouw Persoonlijk Succesplan in het kort

 • Intakegesprek om jouw doel vast te stellen
 • Een 20-tal afspraken per jaar om te kijken hoe je ervoor staat
 • Maandelijkse evaluaties om gemotiveerd te blijven
   

We kijken of aanpassingen en/of nieuwe uitdagingen nodig zijn om je gemotiveerd te houden en zo je doel te behalen. Ieder succesplan is anders en aangepast aan je eigen doelstellingen en mogelijkheden.

Maak kennis en start met een Gratis Proefweek Fitness!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Back in Shape Project

Nu tijdelijk bij Clubfit Enschede, speciaal voor mannen uit Enschede e.o. die fit de zomer inwillen! Ga 8 weken de ui...

Lees meer

Gesloten dagen 2018

Clubfit Enschede is op de volgende dagen gesloten in 2018: Nieuwjaarsdag 1 januari 1e Paasdag 1 april 2e Paasdag 2 apr...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer