Sporten bij Clubfit, dé sportschool in Enschede!

Ook als je niet bekend bent met sporten, dan zorgen wij ervoor dat je wegwijs wordt gemaakt met alle apparatuur. Bij sportschool Clubfit Enschede vindt je professionele en gekwalificeerde instructeurs. Samen met deze vakmensen kun je een programma samenstellen om het lichaam gezonder en fitter te maken en te laten voldoen aan jouw eigen doelstellingen.

Een goed op maat gemaakt fitness programma kan je sneller helpen je doel te bereiken. Tijdens de van tevoren afgesproken introductielessen wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Hierbij kun je zelf aangeven waarop je het accent wilt leggen. Na verloop van tijd kun je een afspraak maken voor het aanpassen en/of evalueren van het trainingsschema. Alle afspraken die je maakt zijn inbegrepen bij alle lidmaatschappen.

Cardio Fitness: een effectieve workout

Cardio Fitness is ideaal om van je overgewicht af te komen en conditie op te bouwen. Bij Cardio Fitness moet je denken aan fietsen, hardlopen, roeien, zwemmen, steppen etc. Cardio Fitness wordt door jong en oud beoefend.

Ga bijvoorbeeld op reis met onze Ascent Trainers! Deze trainers bieden je de kans om op reis te gaan naar de weelderige bossen op Hawaï, te wandelen in de Grand Canyon of om te gaan hardlopen in Las Vegas! Je ziet niet alleen uw reis bestemming in de dynamische video die op de console wordt weergegeven, maar je voelt ook de veranderingen in het terrein onder je voeten en hoort de omgevingsgeluiden door de hoofdtelefoon, zodat je volledig ondergedompeld wordt in de ervaring!

Maak kennis en Claim jouw Gratis Maand!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sportschool Clubfit in Enschede is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, afvallen met de Lipo Laser, en de 40 minuten workout op de eGym Cirkel. Bij Clubfit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer