Sporten bij Clubfit, dé sportschool in Enschede!

Ook als je niet bekend bent met sporten, dan zorgen wij ervoor dat je wegwijs wordt gemaakt met alle apparatuur. Bij sportschool Clubfit Enschede vindt je professionele en gekwalificeerde instructeurs. Samen met deze vakmensen kun je een programma samenstellen om het lichaam gezonder en fitter te maken en te laten voldoen aan jouw eigen doelstellingen.

Een goed op maat gemaakt fitness programma kan je sneller helpen je doel te bereiken. Tijdens de van tevoren afgesproken introductielessen wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Hierbij kun je zelf aangeven waarop je het accent wilt leggen. Na verloop van tijd kun je een afspraak maken voor het aanpassen en/of evalueren van het trainingsschema. Alle afspraken die je maakt zijn inbegrepen bij alle lidmaatschappen.

Cardio Fitness: een effectieve workout

Cardio Fitness is ideaal om van je overgewicht af te komen en conditie op te bouwen. Bij Cardio Fitness moet je denken aan fietsen, hardlopen, roeien, zwemmen, steppen etc. Cardio Fitness wordt door jong en oud beoefend.

Ga bijvoorbeeld op reis met onze Ascent Trainers! Deze trainers bieden je de kans om op reis te gaan naar de weelderige bossen op Hawaï, te wandelen in de Grand Canyon of om te gaan hardlopen in Las Vegas! Je ziet niet alleen uw reis bestemming in de dynamische video die op de console wordt weergegeven, maar je voelt ook de veranderingen in het terrein onder je voeten en hoort de omgevingsgeluiden door de hoofdtelefoon, zodat je volledig ondergedompeld wordt in de ervaring!

Maak kennis en start met een Proefweek Sporten!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Ons groepslesrooster vanaf 1-10-18!

Vanaf 1-10-18 hebben wij een nieuw groepslesrooster. Tijden en lessen kunnen afwijken van ons vorige lesrooster.  

Lees meer

Virtuele groepslessen!

Vanaf vandaag kan iedereen gebruik maken van onze Virtuele Groepslessen. Vraag ons personeel hoe je hier gebruik van kunt maken...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.