Ervaar Clubfit nu met de Gratis Proefweek Fitness!

Clubfit in Enschede heeft de ideale manier voor jou om (weer) te starten met sporten. Maak gratis kennis met Clubfit. Wij helpen je met onze deskundige begeleiding om jouw doelstellingen te behalen. Voor alle nieuwe leden: de eerste 7 dagen sporten is gratis!

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Clubfit ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Clubfit laat je kennis maken met:

 • Individueel fitness
 • Diverse groepslessen als Yoga en Pilates
 • Gebruik van de sauna


Mieke ter Haar (36): "Ik ben destijds begonnen met de groepslessen om mijn conditie te verbeteren. Hierin ben ik goed begeleid en ga er iedere keer met plezier naartoe! Daarnaast maak ik gebruik van de diverse faciliteiten die ze aanbieden, zoals de sauna en zonnebank. Alles is goed verzorgd en werkt naar behoren. Een absolute aanrader!"

De Gratis Proefweek Fitness is uitsluitend online aan te vragen!

Meld je dan nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Back in Shape Project

Nu tijdelijk bij Clubfit Enschede, speciaal voor mannen uit Enschede e.o. die fit de zomer inwillen! Ga 8 weken de ui...

Lees meer

Gesloten dagen 2018

Clubfit Enschede is op de volgende dagen gesloten in 2018: Nieuwjaarsdag 1 januari 1e Paasdag 1 april 2e Paasdag 2 apr...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer