De allerleukste Fitness Groepslessen bij Clubfit Enschede!

Sporten in groepsverband is motiverend en geeft sociale verbondenheid. Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs en instructrices bieden wij groepslessen voor iedere doelgroep. Hierbij staat plezier, kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal.

Zo kun je bij Clubfit in Enschede de groepslessen Pilates, Yoga, Zumba, en Spinning volgen maar ook Battle, Power, XCore, B-Kick, Burn, CrossGym en natuurlijk het Buikspierkwartier en Small Group Training volgen!

Nieuw: CrossGym buiten fitness!

We hebben er hard aan gewerkt en met trots presenteren wij de nieuwe CrossGym buiten fitness faciliteit. Ervaar de unieke CrossGym trainingen in de buitenlucht .. Bootcampstyle!

Deze groepslessen worden zowel in de groepsles zalen als in de fitness gegeven. Welke groepsles het beste  bij jou past is afhankelijk van jouw voorkeur, doelstelling en sportverleden. Hier kunnen wij je uiteraard uitstekend in adviseren.

Lesrooster clubfitGroepslessen in 5 verschillende zalen:

 • Zaal 1: Diverse lessen
 • Zaal 2: Diverse lessen
 • Zaal 3: Spinning
 • Fitness begane grond:  WOD Trainingen
 • Fitness 1e verdieping:  Small Group Trainingen en Buikspierkwartier


Aanmelden voor een groepsles is niet nodig, wees wel op tijd aanwezig i.v.m. een maximaal aantal deelnemers. Je geeft bij binnenkomst eenvoudig via een touchscreen aan welke groepsles wilt volgen.

Bekijk hier het complete lesrooster!

Maak kennis en start met een Gratis Proefweek Fitness!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Jubileumdeal

Fitter & Slanker in 2018 met onze jubileumdeal! Kom onze gloednieuwe fitness aparatuur testen. Klik hier voor alle startinf...

Lees meer

Nieuwe kracht apparatuur van Panatta

Met heel erg veel trots mogen wij u mededelen dat Clubfit Enschede de nieuwste kracht apparatuur van Panatta krijgt! In de eers...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer