De allerleukste Fitness Groepslessen bij Clubfit Enschede!

Sporten in groepsverband is motiverend en geeft sociale verbondenheid. Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs en instructrices bieden wij groepslessen voor iedere doelgroep. Hierbij staat plezier, kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal.

Zo kun je bij Clubfit in Enschede de groepslessen Pilates, Yoga, Zumba, en Spinning volgen maar ook Battle, Power, XCore, B-Kick, Burn, CrossGym en natuurlijk het Buikspierkwartier en Small Group Training volgen!

Nieuw: CrossGym buiten fitness!

We hebben er hard aan gewerkt en met trots presenteren wij de nieuwe CrossGym buiten fitness faciliteit. Ervaar de unieke CrossGym trainingen in de buitenlucht .. Bootcampstyle!

Deze groepslessen worden zowel in de groepsles zalen als in de fitness gegeven. Welke groepsles het beste  bij jou past is afhankelijk van jouw voorkeur, doelstelling en sportverleden. Hier kunnen wij je uiteraard uitstekend in adviseren.

Lesrooster clubfitGroepslessen in 5 verschillende zalen:

 • Zaal 1: Diverse lessen + Virtual
 • Zaal 2: Diverse lessen
 • Zaal 3: Spinning
 • Fitness begane grond:  Crossgym Trainingen
 • Fitness 1e verdieping:  Small Group Trainingen en Buikspierkwartier


Aanmelden voor een groepsles is niet nodig, wees wel op tijd aanwezig i.v.m. een maximaal aantal deelnemers. Je geeft bij binnenkomst eenvoudig via een touchscreen aan welke groepsles wilt volgen.

Bekijk hier het complete lesrooster!

 

Nieuw! Virtuele groepslessen bij Clubfit Enschede!

Op elk gewenst moment van de dag een groepsles kunnen doen.

Maak kennis en start met een Proefweek Fitness!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Ons groepslesrooster vanaf 1-10-18!

Vanaf 1-10-18 hebben wij een nieuw groepslesrooster. Tijden en lessen kunnen afwijken van ons vorige lesrooster.  

Lees meer

Virtuele groepslessen!

Vanaf vandaag kan iedereen gebruik maken van onze Virtuele Groepslessen. Vraag ons personeel hoe je hier gebruik van kunt maken...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.