Clubfit tijdelijk gesloten i.v.m. het coronavirus

Update 6 mei 2020

Beste leden,

Ook wij zijn erg geschrokken van de mededeling dat de sportscholen nog niet open mogen. Maar daar laten wij het niet bij zitten. Buitensporten mag namelijk wel, tot 10 personen op 1,5 meter afstand! Zoals jullie weten hebben we een outdoor sportpark, maar ook een grote parkeerplaats waar wij graag wat mee willen doen om jullie toch de mogelijkheid te gaan geven om te komen sporten.

Daarom gaan wij deze week even goed nadenken over de mogelijkheden. Hou onze kanalen in de gaten! Later deze week komen wij hierop terug met een concreet plan!


Een update naar aanleiding van de persconferentie van 21 april 2020

Net als velen van jullie hadden wij ook gehoopt op positiever nieuws vanavond tijdens de persconferentie, helaas mogen wij de deuren de komende weken nog niet openen. Maar het belangrijkste in deze situatie is en blijft in deze situatie dat iedereen gezond is en blijft!

Zoals jullie op de foto’s kunnen zien blijven wij ondertussen achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen om te kunnen voldoen aan de anderhalve meter richtlijnen op het moment dat wij weer open mogen, zoals de fitness apparaten op 1,5 meter afstand van elkaar plaatsen en vlakken creëren om deze afstand te bepalen zowel in de fitness als in de groepsleszalen. Daarnaast blijven wij jullie natuurlijk ook voorzien van diverse trainingen en workouts via onze social media kanalen.


Update 1 april 2020: Corona virus

We hebben de afgelopen weken ontzettend veel lieve berichten gekregen van onze leden. Daar zijn wij enorm blij mee. Dit geeft ons energie om verder te gaan met waar we mee bezig zijn. Wij zijn afhankelijk van de contributie die we elke maand van je ontvangen. We proberen deze zo goed mogelijk te compenseren met online trainingen en programma's. Zo kunnen we ook onze medewerkers in dienst houden en onze vaste lasten voldoen en hopelijk na 28 april indien de regering het toelaat onze deuren openen voor jou!

We zijn geen grote club die het zich kan veroorloven om direct de contributie te compenseren. Wij willen dit samen met jou doen, daarom compenseren wij maart met €12,50 bartegoed (deze is te gebruiken voor consumpties bij ons aan de bar).

Voor de maand april kun je een keuze maken uit onderstaande opties. Je kunt je keuze voor 1 mei 2020 doorgeven via compensatie@clubfitenschede.nl

1.Ik maak uit onderstaande een keuze;

a) Zonnebankkaart t.w.v. €40,-
b) 2x lipo laser behandeling t.w.v. €55,-
c) 2x PT 30 t.w.v. €60,-
d) Maandkaart t.w.v. €59,- die ik aan iemand cadeau kan geven


2.Ik hoef geen compensatie, ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft. Ik blijf mijn fitnessclub voor 100% steunen! Onze dank hiervoor.

We hopen dat je je in een van bovenstaande keuzes kunt vinden. Mochten we onverhoopt toch langer dicht moeten dan komen we begin mei met een aanvullende compensatie.

De afschrijving voor je lopende abonnement zal dan ook op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. Wij danken je voor jouw coulance, loyaliteit en empathie. Het is onze absolute wens om hier als club, team en leden sterker uit te komen. Samen kunnen wij dat aan!

Tot slot wensen wij jou en je dierbaren een goede gezondheid en veiligheid in deze ongekende tijd en hopen snel onze deuren te mogen openen en je weer te ontmoeten.


Met vriendelijke groet,

Clubfit Enschede
Alex Edelenbosch


Veelgestelde vragen in verband met het coronavirus

Momenteel ontvangen wij veel dezelfde vragen van jullie per mail in verband met het corona virus.
Om het voor jullie gemakkelijker te maken hebben wij ze hieronder op een rijtje gezet! 

 • Q: Is Clubfit geopend?
  A: Ja, al onze activiteiten vinden momenteel buiten plaats
 • Q: Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk stopzetten/bevriezen vanwege het corona virus?
  A: Op basis van de huidige situatie is volgens onze Algemene voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen of te bevriezen.
 • Q: Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl Clubfit gesloten is?
  A: We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken. We laten ons informeren door de overheid en onze branchevereniging. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij u hierover zo snel mogelijk informeren.
 • Q: Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven, hoe doe ik dat?
  A: Wij bieden verschillende mogelijkheden om thuis een workout te volgen.*
  • Groepslessen opgenomen door onze eigen instructeurs
  • Fitsnacks.TV
  • HOW at Home
  • De Clubfit app
  • De eGym app

* mocht je geen inlog gegevens of link hebben naar een van deze mogelijkheden om thuis te sporten, stuur ons dan even een berichtje! Dan helpen wij jou hier mee verder!

Staat jou vraag er niet tussen, mail naar info@clufitenschede.nl

 


 

Update: 25 maart 2020

welke maatregelen gelden er nu voor de sportschool

We ontvangen momenteel veel berichten van jullie naar aanleiding van de persconferentie van 23 maart 2020, waarin verscherpte maatregelen werden aangekondigd. En of wij dan ook langer dicht zijn.

Voor ons als sportschool geldt momenteel nog dat wij vooralsnog tot en met 6 april gesloten zijn. Daarna wordt er gekeken of deze maatregelen verlengd gaan worden of dat wij binnenkort weer open mogen!

Zie bijgevoegd overzicht voor de actuele maatregelen van het RIVM.

Hopelijk hebben wij jullie voldoende geïnformeerd, mochten jullie nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag.


Datum: 15 maart 2020

Clubfit tijdelijk gesloten in verband met het corona virus

Wij vinden de gezondheid van onze medewerkers en leden erg belangrijk, daarom volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit houdt in dat Clubfit vanaf maandag 16 maart tot op zijn vroegst 6 april gesloten is.

Wij vinden het heel vervelend dat jij even niet bij ons kan komen sporten, maar wij zijn ervan overtuigd dat je begrip hebt voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

Heb jij in deze periode een afspraak staan met een van onze coaches? Dan wordt er zo snel mogelijk contact met jou opgenomen om deze te verzetten naar een latere datum. Ook de releases van de nieuwe groepslessen komen helaas te vervallen. 

Thuis sporten

Wij begrijpen dat jij ook al kan je niet naar de sportschool graag wilt blijven bewegen en dat kan!

Met FitsnacksTV. In deze app vindt je korte workouts en tips om thuis uit te voeren!

Wat staat er allemaal op Fitsnacks.TV?

 • Workouts van maximaal 15 minuten, bijvoorbeeld yoga, dans, full body workouts en meer!
 • Korte instructievideo’s over de uitvoering van bepaalde oefeningen
 • Video’s met voedingstips

 

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons even een berichtje te sturen voor de code en je kan meteen thuis aan de slag!

Wij blijven jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en wij zien jullie binnenkort graag weer bij ons in de club!

Clubfit is weer geopend!

!! WIJ GAAN OPEN !! Woensdag 13 mei vanaf 9.00 mogen wij jullie weer ontvangen! En kunnen jullie dus weer bij ons komen sporten! LET OP! Er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden, lees die hieronder even goed door!

Lees meer

Clubfit tijdelijk gesloten i.v.m. het coronavirus

Update 6 mei 2020 Beste leden, Ook wij zijn erg geschrokken van de mededeling dat de sportscholen nog niet open mogen. Ma...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer