Nieuw: CrossGym buiten fitness!

We hebben er hard aan gewerkt en met trots presenteren wij de nieuwe CrossGym buiten fitness faciliteit!

Ontwikkeld om het beste uit jezelf te halen om je doel te bereiken. CrossGym bestaat uit korte, intense trainingen gericht op het verbeteren van je algehele fitheid. We doen dit d.m.v. functionele oefeningen waarbij het gehele lijf wordt gebruikt: tillen, gooien, springen en rennen. 

 

Buiten CrossGym

 

Buiten CrossGym Clubfit Enschede

Buiten CrossGym Clubfit Enschede

Clubfit is weer geopend!

!! WIJ GAAN OPEN !! Woensdag 1 juli vanaf 9.00 mogen wij jullie weer ontvangen! En kunnen jullie dus weer bij ons komen sporten! LET OP! Er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden, lees die hieronder even goed door!

Lees meer

Clubfit tijdelijk gesloten i.v.m. het coronavirus

Update 6 mei 2020 Beste leden, Ook wij zijn erg geschrokken van de mededeling dat de sportscholen nog niet open mogen. Ma...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer