De laatste updates & wijzigingen

28 september 2021

Wijziging lestijden yoga: vanaf zaterdag 2 oktober start de yoga-les op de zaterdagochtenden om 09.30 (ipv 10.00).

 25 september 2021

Wij zijn blij dat vanaf vandaag alles weer is zoals het was! De laatste stapjes zijn gezet met de nieuwe maatregelen die ingaan. Bij ons kun je nu ook bij de groepslessen weer zonder reservering meedoen. Het is niet meer nodig je reservering te plaatsen in de app. Daarnaast gaan onze sauna's weer dagelijks open, een fijn extraatje voor je spieren.
Heel fijn nieuws!
 9 juli 2021

Sporters opgelet! Tijdens de vakantieperiode hebben wij aangepaste openingstijden.
Vanaf 19 juli tot en met 15 augustus zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 & in het weekend van 09.00 tot 13.00 geopend.

We hopen jullie gewoon lekker te zien in onze gym.. Ben je op vakantie? Geniet ervan & tot snel!
 

 5 juni 2021

De nieuwe versoepelingen zorgen ervoor dat we steeds meer kunnen sporten zoals voorheen. Nadat we sinds een paar weken binnen geopend zijn voor fitness en eGym, gaan vanaf maandag onze groepsleszalen ook weer open! Ook kan er dan weer gebruik worden gemaakt van onze kleedkamers en douches & van onze lounge binnen. Wij keken al lange tijd erg uit naar deze ontwikkelingen! Komen jullie snel een drankje doen? 

 17 mei 2021

Goed nieuws! De versoepeling vanaf 19 mei gaat door. Onze coaches zijn er dan ook helemaal klaar voor om jullie binnen weer voor fitness & eGym te ontvangen. Het outdoorpark is vanaf woensdag weer beschikbaar voor de Small Group, Bootcamp en Crossgym lessen. Daarnaast gaat ook het terras weer open. Alle informatie over de veranderingen, regels en reserveringen ontvangen onze leden in een nieuwsbrief per mail. Houd je mailbox daarom goed in de gaten!!
 30 maart 2021


Aanstaande vrijdag 2 april is het Goede Vrijdag maar zijn wij gewoon van 08.30 tot 20.30 geopend. Eerste en tweede paasdag zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 6 april 08.30 zijn wij weer geopend.
Je kunt je trainingen vast reserveren via de CompedFit app. Fijne paasdagen gewenst!

 


 

12 maart 2021

Na storm & regen komt weer zonneschijn! Vanaf aanstaande dinsdag 08.30 zijn onze buitenactiviteiten weer volledig in gebruik. Kijk in de reserveringsapp naar alle mogelijkheden & plan alvast je trainingsmomenten voor aankomende week :)

 11 maart 2021


Beste Clubfitters opgelet!

Door de sterke windkracht is het op dit moment niet mogelijk om buiten te sporten.
We hebben geprobeerd de tenten aan de grond en heel te houden, maar dit bleek onmogelijk. Het is niet verantwoord om jullie zo te laten sporten!
De voorspellingen tonen aan dat wij de komende dagen nog in deze onmachtige situatie zullen zitten.
Zo gauw de storm is gaan liggen en we weer van start kunnen laten wij het gelijk weten..

 


 

10 maart 2021

Dag Clubfitter!

Dat zowel jullie sporters als wij als club een tijdje niet volledig hebben kunnen doen wat we graag willen doen is flink balen, maar wij denken graag in oplossingen in plaats van beperkingen. We blijven kijken naar mogelijkheden om jullie te laten bewegen!

Onlangs hebben we al fitness en eGym mogelijkheden gecreëerd. Nu zijn we bezig om te organiseren dat we vanaf 16 maart a.s. ook buiten onze lessen als sportactiviteit aan kunnen bieden. Uiteraard alles met een verantwoorde insteek en volgens de veilige richtlijnen van het RIVM. Dat betekent in groepjes van vier personen per tent. Je kunt jouw plekje reserveren via onze Compedfit app! Om iedereen de kans te geven een plek te bemachtigen vragen wij jou om maximaal 2 lessen per week te reserveren. Heb jij al 2 lessen gereserveerd en zie jij op de dag zelf dat er nog plek vrij is dan kun je alsnog een extra reservering maken.

Naast dit leuke nieuwtje hebben we nog leuke compensatie voor jullie als onze trouwe leden. We geven iedereen twee weekpassen cadeau (t.w.v. €20,- per pas) om weg te geven. In onze mail die wij vandaag naar jou hebben verstuurd lees je hoe je gasten kunt aanmelden voor deze weekpas.

We blijven ons beste beentje voorzetten om sportieve mogelijkheden te creëren en hopen dat we hierin steeds minder beperkt worden! Graag houden wij onze sporters gemotiveerd en fit :) daar zijn we voor.

Veel sportplezier gewenst,
Team Clubfit

 


 

24 februari 2021

Volgens de persconferentie van gisteravond mogen we in tweetallen buitensporten. Gelukkig heeft Clubfit een groot outdoorpark! Daarin mogen we in tweetallen in afgemeten vakken, verantwoord op 1,5meter, veilig sporten. Op dit moment zijn wij dit aan het organiseren, zodat jullie zo snel mogelijk weer lekker aan de slag kunnen. En wij staan te trappelen om jullie weer te mogen verwelkomen! Zo gauw we kunnen starten ontvangen jullie hierover uitgebruid bericht. 

 2 februari 2021

Een speciaal bericht voor onze Clubfitters:
We willen jullie bedanken voor de sympathieke berichten & de steun die we van jullie blijven ontvangen. Zonder onze leden is er geen Clubfit, dus zijn wij jullie dankbaar voor deze steunbetuiging. Ondanks dat wij nog niet open mogen, hopen wij dat je gezond bent en dat je met onze online programma’s deze periode fit doorkomt. We blijven je via onze social media stimuleren thuis te sporten & willen niets liever dan na deze onzekere tijd weer zo snel mogelijk de deuren voor jou openen.

Graag staan we straks weer voor iedereen klaar!

 12 januari 2021

Clubfit tijdelijk gesloten i.v.m. het coronavirus

Wij vinden de gezondheid van onze leden en medewerkers erg belangrijk, daarom volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid op. Dit houdt in dat Clubfit vanaf dinsdag 15 december tot tenminste 9 februari 2021 gesloten is.

Wij vinden het heel vervelend dat jij even niet bij ons kan komen sporten, maar wij zijn ervan overtuigd dat je begrip hebt voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

Heb jij in deze periode een afspraak staan met een van onze coaches? Dan wordt er zo snel mogelijk contact met jou opgenomen om deze te verzetten naar een latere datum.

De komende tijd zullen wij jullie via onze online media inspireren om tijdens de lockdown in beweging te blijven. Hierover volgt later meer.

Mochten er verder dingen veranderen, dan blijven wij jullie hierover informeren via onze social media en via de website.

 

De laatste updates & wijzigingen

28 september 2021 Wijziging lestijden yoga: vanaf zaterdag 2 oktober start de yoga-les op de zaterdagochtenden om 09.30 (ipv...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer