De laatste updates & wijzigingen

11 mei 2022

Donderdag 26 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag


 

27 april 2022
KONINGSDAG GESLOTEN


OPENINGSTIJDEN PASEN


14-01-2022

YES!! WIJ MOGEN WEER OPEN!

Vanaf morgen zijn alle sportactiviteiten weer mogelijk, wat betekend dat we om 09.00 onze deuren weer openen.

Extra aandacht vragen we voor het volgende; volgens de maateregelen van het RIVM dien je bij ons binnen tijdens het lopen een mondkapje te dragen. Help ons hierbij en draag hem vanaf de entree tijdens het lopen door het gehele pand. Ook tijdens de wissel van apparaat of verdieping, ook richting toilet, kleedkamer en uitgang.

Voor het actuele groepslesrooster verwijzen we naar onze webpagina:
https://www.clubfitenschede.nl/lesrooster/

Hieronder nog even het overige advies van de Rijksoverheid op een rijtje:

- Bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD. Ook als u al geprikt bent.
- Bent u positief getest? En hebt u dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze geprikt zijn.
- Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
- Geef andere mensen geen hand.
- Was vaak en goed uw handen, bij binnenkomst handen desinfecteren.
- Hoest en nies in uw elleboog.

Fijn dat jij weer lekker mag sporten & wij je weer gaan zien!

Tot snel & sportieve groet,
Team Clubfit

 


 

We zitten al bijna twee jaar in een gezondheidscrisis. Het verlangen naar een gezond en voorspoedig nieuwjaar is groter dan ooit. En toch wordt het Nederlanders die aan hun gezondheid willen werken erg moeilijk gemaakt met de sluiting van sportlocaties.

Talloze onderzoeken wijzen uit dat sport bijdraagt aan een gezond immuunsysteem en toch is Nederland het enige land in Europa dat de binnensport op slot heeft gezet. De Nederlandse sportwereld komt dinsdag 11 januari in actie om sport als essentiële sector te erkennen en de sport van het slot te halen.

Doe mee, teken de petitie: https://petities.nl/.../sport-en-bewegen-is-een...

 


19 december 2021

Weer een teleurstelling en tegenslag na het horen van de aangescherpte regels m.b.t. de lockdown. Zoals eerder aangegeven staan wij als Clubfit voor een fitte en gezonde levensstijl en zien wij onze branche als essentieel, helaas denkt het kabinet daar anders over. Dat houdt in dat wij onze deuren opnieuw tijdelijk moeten sluiten. Mochten er veranderingen komen betreft de maatregelen, ontvangen jullie hier zsm bericht over.

Op deze manier komt er een abrupt (sportief) einde aan het jaar 2021. Wij willen via deze weg iedereen bedanken voor zijn flexibiliteit, support en loyaliteit. Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling, wij hopen jullie zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen in 2022.

Met sportieve groet,

Team Clubfit


27 november 2021

We willen graag meedenken met onze sporters en door de berichten die we hebben ontvangen willen we naast de verruimde openingstijden in het weekend nog een oplossing bieden n.a.v. de avondlockdown.

Voor de vroege vogels zijn we doordeweeks tijdelijk om 07.00 geopend. Dit blijft t/m 18 december mits er voldoende animo blijkt te zijn in de praktijk.

Goed om te weten, het groepslesrooster is bijna rond en zal z.s.m. online verschijnen.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte mocht er ander nieuws of een wijziging zijn!

 


 

26 november 2021

Weer worden mensen die willen werken aan hun gezondheid getroffen. De nieuwe maatregelen die zojuist zijn verkondigd vragen wederom om een aantal wijzigingen. Vanaf aanstaande maandag 29 november t/m 18 december zal het volgende gelden in onze club...

Er is een aangepast groepslesrooster in de maak, deze wordt z.s.m. bekend gemaakt en is dan te zien op onze website: https://www.clubfitenschede.nl/lesrooster/

De openingstijden zijn tijdelijk gewijzigd:
Maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 tot 17.00
Zaterdag & zondag geopend van 09:00 tot 17.00

 De sauna's zijn dagelijks geopend tot 16.30

Wij hopen jullie tijdens onze aangepaste openingstijden te zien!
 


 

Personal Training bij Clubfit Enschede

Maximale progressie boeken voor optimale opbouw van je spiermassa en/of afvallen en strakker worden. In de 1 op 1 training van Alex stem je jouw training, voeding en supplementen op de juiste manier op elkaar af en jij jouw doel daadwerkelijk gaat realiseren.

Als eigenaar van Clubfit en met ruim 28 jaar ervaring in de fitness, als zowel fanatiek sporter en als trainer, maak jij tijdens de personal training sessies van Alex gebruik van zijn expertise. Mensen die hij begeleidt heeft hebben prijzen gewonnen tijdens kampioenschappen en op het podium. Jullie gaan dus samen grenzen verleggen en je gaat ervaren hoe jij fysiek en mentaal tot het uiterste kan gaan.

Laat weten dat je ervoor wil gaan per mail, chat of telefoon! En boek je eerste sessie: info@clubfitenschede.nl / 053 4331938


 


 

5 november 2021

Sport is een onderdeel van de oplossing om gezond door de coronacrisis te komen en zou juist gestimuleerd moeten worden in plaats van belemmerd. Het staat ons dan ook totaal tegen om het mensen moeilijk te maken om aan de eigen gezondheid te werken en logischerwijs balen wij enorm van de nieuwe maatregelen. Clubfit heeft als drive zoveel mogelijk mensen te helpen met sporten en gezonder leven. En daar worden we nu in beperkt.

Uiteraard denken we ook aan de lange termijn, zodat wij als sportclub open mogen blijven en deze missie voort kunnen blijven zetten in de toekomst. Dat betekent dat wij ons per 6 november gaan houden aan de opgelegde regels. Wij hopen hiermee op een verantwoorde manier bij te dragen aan de vitaliteit van Nederland.

Vanaf zaterdag zijn we verplicht om bij binnenkomst de QR-code te scannen die je ontvangen hebt als je gevaccineerd bent, hersteld bent van corona of als je een negatieve test hebt van niet ouder dan 24 uur.

Het goede nieuws is wel: we zijn open en met een coronatoegangsbewijs kun je gewoon komen sporten!

Hieronder nog even het advies van de Rijksoverheid op een rijtje:

 • Bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD. Ook als u al geprikt bent.
 • Bent u positief getest? En hebt u dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al geprikt zijn.
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
 • Geef andere mensen geen hand.
 • Was vaak en goed uw handen, bij binnenkomst handen desinfecteren.
 • Hoest en nies in uw elleboog.
 • Mondkapje is niet verplicht in de sportschool.

  Blijf bewegen en hou jezelf fit!


 


 

28 september 2021

Wijziging lestijden yoga: vanaf zaterdag 2 oktober start de yoga-les op de zaterdagochtenden om 09.30 (ipv 10.00).

 25 september 2021

Wij zijn blij dat vanaf vandaag alles weer is zoals het was! De laatste stapjes zijn gezet met de nieuwe maatregelen die ingaan. Bij ons kun je nu ook bij de groepslessen weer zonder reservering meedoen. Het is niet meer nodig je reservering te plaatsen in de app. Daarnaast gaan onze sauna's weer dagelijks open, een fijn extraatje voor je spieren.
Heel fijn nieuws!
 9 juli 2021

Sporters opgelet! Tijdens de vakantieperiode hebben wij aangepaste openingstijden.
Vanaf 19 juli tot en met 15 augustus zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 & in het weekend van 09.00 tot 13.00 geopend.

We hopen jullie gewoon lekker te zien in onze gym.. Ben je op vakantie? Geniet ervan & tot snel!
 

 5 juni 2021

De nieuwe versoepelingen zorgen ervoor dat we steeds meer kunnen sporten zoals voorheen. Nadat we sinds een paar weken binnen geopend zijn voor fitness en eGym, gaan vanaf maandag onze groepsleszalen ook weer open! Ook kan er dan weer gebruik worden gemaakt van onze kleedkamers en douches & van onze lounge binnen. Wij keken al lange tijd erg uit naar deze ontwikkelingen! Komen jullie snel een drankje doen? 

 17 mei 2021

Goed nieuws! De versoepeling vanaf 19 mei gaat door. Onze coaches zijn er dan ook helemaal klaar voor om jullie binnen weer voor fitness & eGym te ontvangen. Het outdoorpark is vanaf woensdag weer beschikbaar voor de Small Group, Bootcamp en Crossgym lessen. Daarnaast gaat ook het terras weer open. Alle informatie over de veranderingen, regels en reserveringen ontvangen onze leden in een nieuwsbrief per mail. Houd je mailbox daarom goed in de gaten!!
 30 maart 2021


Aanstaande vrijdag 2 april is het Goede Vrijdag maar zijn wij gewoon van 08.30 tot 20.30 geopend. Eerste en tweede paasdag zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 6 april 08.30 zijn wij weer geopend.
Je kunt je trainingen vast reserveren via de CompedFit app. Fijne paasdagen gewenst!

 


 

12 maart 2021

Na storm & regen komt weer zonneschijn! Vanaf aanstaande dinsdag 08.30 zijn onze buitenactiviteiten weer volledig in gebruik. Kijk in de reserveringsapp naar alle mogelijkheden & plan alvast je trainingsmomenten voor aankomende week :)

 11 maart 2021


Beste Clubfitters opgelet!

Door de sterke windkracht is het op dit moment niet mogelijk om buiten te sporten.
We hebben geprobeerd de tenten aan de grond en heel te houden, maar dit bleek onmogelijk. Het is niet verantwoord om jullie zo te laten sporten!
De voorspellingen tonen aan dat wij de komende dagen nog in deze onmachtige situatie zullen zitten.
Zo gauw de storm is gaan liggen en we weer van start kunnen laten wij het gelijk weten..

 


 

10 maart 2021

Dag Clubfitter!

Dat zowel jullie sporters als wij als club een tijdje niet volledig hebben kunnen doen wat we graag willen doen is flink balen, maar wij denken graag in oplossingen in plaats van beperkingen. We blijven kijken naar mogelijkheden om jullie te laten bewegen!

Onlangs hebben we al fitness en eGym mogelijkheden gecreëerd. Nu zijn we bezig om te organiseren dat we vanaf 16 maart a.s. ook buiten onze lessen als sportactiviteit aan kunnen bieden. Uiteraard alles met een verantwoorde insteek en volgens de veilige richtlijnen van het RIVM. Dat betekent in groepjes van vier personen per tent. Je kunt jouw plekje reserveren via onze Compedfit app! Om iedereen de kans te geven een plek te bemachtigen vragen wij jou om maximaal 2 lessen per week te reserveren. Heb jij al 2 lessen gereserveerd en zie jij op de dag zelf dat er nog plek vrij is dan kun je alsnog een extra reservering maken.

Naast dit leuke nieuwtje hebben we nog leuke compensatie voor jullie als onze trouwe leden. We geven iedereen twee weekpassen cadeau (t.w.v. €20,- per pas) om weg te geven. In onze mail die wij vandaag naar jou hebben verstuurd lees je hoe je gasten kunt aanmelden voor deze weekpas.

We blijven ons beste beentje voorzetten om sportieve mogelijkheden te creëren en hopen dat we hierin steeds minder beperkt worden! Graag houden wij onze sporters gemotiveerd en fit :) daar zijn we voor.

Veel sportplezier gewenst,
Team Clubfit

 


 

24 februari 2021

Volgens de persconferentie van gisteravond mogen we in tweetallen buitensporten. Gelukkig heeft Clubfit een groot outdoorpark! Daarin mogen we in tweetallen in afgemeten vakken, verantwoord op 1,5meter, veilig sporten. Op dit moment zijn wij dit aan het organiseren, zodat jullie zo snel mogelijk weer lekker aan de slag kunnen. En wij staan te trappelen om jullie weer te mogen verwelkomen! Zo gauw we kunnen starten ontvangen jullie hierover uitgebruid bericht. 

 2 februari 2021

Een speciaal bericht voor onze Clubfitters:
We willen jullie bedanken voor de sympathieke berichten & de steun die we van jullie blijven ontvangen. Zonder onze leden is er geen Clubfit, dus zijn wij jullie dankbaar voor deze steunbetuiging. Ondanks dat wij nog niet open mogen, hopen wij dat je gezond bent en dat je met onze online programma’s deze periode fit doorkomt. We blijven je via onze social media stimuleren thuis te sporten & willen niets liever dan na deze onzekere tijd weer zo snel mogelijk de deuren voor jou openen.

Graag staan we straks weer voor iedereen klaar!

 12 januari 2021

Clubfit tijdelijk gesloten i.v.m. het coronavirus

Wij vinden de gezondheid van onze leden en medewerkers erg belangrijk, daarom volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid op. Dit houdt in dat Clubfit vanaf dinsdag 15 december tot tenminste 9 februari 2021 gesloten is.

Wij vinden het heel vervelend dat jij even niet bij ons kan komen sporten, maar wij zijn ervan overtuigd dat je begrip hebt voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

Heb jij in deze periode een afspraak staan met een van onze coaches? Dan wordt er zo snel mogelijk contact met jou opgenomen om deze te verzetten naar een latere datum.

De komende tijd zullen wij jullie via onze online media inspireren om tijdens de lockdown in beweging te blijven. Hierover volgt later meer.

Mochten er verder dingen veranderen, dan blijven wij jullie hierover informeren via onze social media en via de website.

 

De laatste updates & wijzigingen

11 mei 2022 Donderdag 26 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag   27 april 2022 KONINGSDAG GESLOTEN ...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer