Nieuw: voordeelpas Enschede

Ben jij lid van Clubfit? Dan kan jij vanaf volgende week je voordeelpas Enschede ophalen. Met deze voordeelpas ontvang je bij diverse lokale ondernemers korting of kun je profiteren van leuke acties. Onze samenwerkende partners zien? Dat kan hier!

VACATURE: fitnessinstructeur/instructrice

Wij zijn op zoek naar een fitnessinstructeur/instructrice! Ben jij sportief, klantvriendelijk en help je graag mensen om het...

Lees meer

Nieuw: voordeelpas Enschede

Ben jij lid van Clubfit? Dan kan jij vanaf volgende week je voordeelpas Enschede ophalen. Met deze voordeelpas ontvang je ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.