Nieuwe kracht apparatuur van Panatta

Met heel erg veel trots mogen wij u mededelen dat Clubfit Enschede de nieuwste kracht apparatuur van Panatta krijgt! In de eerste week van de maand december zal de apparatuur geleverd worden. Binnenkort ontvangen wij een preview van de levering zodat u de machines zelf alvast kunt uitproberen. Wij wensen u alvast erg veel training plezier. Wij kunnen niet wachten!

Team Clubfit

 

Groepslesrooster week 30, 23 t/m 30 juli

Beste leden, Hierbij het groepslesrooster voor aankomende week. Lessen en tijden kunnen afwijken. Dit i.v.m. vakanties van d...

Lees meer

Zomer rooster

Beste leden, Zoals elk jaar zit het zomer rooster er weer aan te komen. Dit betekent dat wij van 30-7-18 t/m 26-8-18 andere ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.