VACATURE: fitnessinstructeur/instructrice

Wij zijn op zoek naar een fitnessinstructeur/instructrice!

Ben jij sportief, klantvriendelijk en help je graag mensen om het beste uit zichzelf te halen? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde fitnessinstructeur of -instructrice voor ca. 10 uur per week. Als fitnessinstructeur begeleid je de leden naar het behalen van persoonlijke doelen. Je geeft trainingsadviezen en stelt persoonlijke trainingsprogramma’s op. Daarnaast geef je ook het buikspierkwartier, de Crossgym, Bootcamp en Small Group lessen. 

Functie eisen:
- Je hebt een passie voor sporten
- Je bent in bezit van een Fitness A diploma
- Je bent proactief, je stapt graag op klanten af
- Je bent enthousiast en flexibel inzetbaar
- Werkervaring in de fitness is een pré 

Wat krijg je er voor terug?
- Een vertrouwde werkplek, wij zijn al 26 jaar speler op de fitnessmarkt
- Afwisseling, uitdaging en plezier
- Een gezellig en sportief team van collega’s
- Gratis medewerkers lidmaatschap

Kan jij je wel vinden in het bovenstaande profiel? Stuur ons dan vóór 6 december je cv en motivatie onder vermelding van ‘Sollicitatie fitnessinstructeur/instructrice’ naar debbie@clubfitenschede.nl en wie weet gaan we binnenkort in gesprek!

Ken jij iemand die perfect is voor deze vacature? Tag hem of haar dan snel!

VACATURE: fitnessinstructeur/instructrice

Wij zijn op zoek naar een fitnessinstructeur/instructrice! Ben jij sportief, klantvriendelijk en help je graag mensen om het...

Lees meer

Nieuw: voordeelpas Enschede

Ben jij lid van Clubfit? Dan kan jij vanaf volgende week je voordeelpas Enschede ophalen. Met deze voordeelpas ontvang je ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.