Welk Fitnessprogramma past het beste bij jou?

Bij Clubfit kun jij kiezen voor een passend lidmaatschap dat geheel aansluit op jouw doelstelling?

Je kunt al komen fitnessen vanaf €26,95!

Bij Clubfit bieden wij verschillende mogelijkheden aan om te starten. Zo kun je meedoen aan groepslessen, krijg je begeleiding in de fitness kun je in de lounge genieten van heerlijke koffie en thee en daarna opfrissen bij de douches, of ontspannen in de sauna. Al deze faciliteiten staan tot jouw beschikking. Graag laten wij je de club zien door middel van een rondleiding, of een Gratis Proefweek. Dan zullen we samen met jou kijken welk lidmaatschap het best past bij je wensen. 

Doe de Lidmaatschapstest voor een passend advies!

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies!

Jubileumdeal

Fitter & Slanker in 2018 met onze jubileumdeal! Kom onze gloednieuwe fitness aparatuur testen. Klik hier voor alle startinf...

Lees meer

Nieuwe kracht apparatuur van Panatta

Met heel erg veel trots mogen wij u mededelen dat Clubfit Enschede de nieuwste kracht apparatuur van Panatta krijgt! In de eers...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer