Pilates bij Clubfit Enschede

PilatesDe vader van deze vorm van workout is Joseph Pilates. In de jaren 20 ontwikkelde hij zijn bewegingsprincipes, die hij toepaste in een ziekenhuis. Pilates legt de nadruk op een correcte ademhaling en juiste uitlijning van de rug en het bekken. Regelmatige Pilatessessies helpen je om zowel geestelijk als lichamelijk beter in balans te raken en helpt om lange spieren te kweken. Resultaten zijn: mooi gedefinieerde armen, benen en een strakkere buik. Ook helpt Pilates om de rug- en buikspieren te verstevigen.

Start met een Gratis Proefweek Pilates!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Ons groepslesrooster vanaf 1-10-18!

Vanaf 1-10-18 hebben wij een nieuw groepslesrooster. Tijden en lessen kunnen afwijken van ons vorige lesrooster.  

Lees meer

Virtuele groepslessen!

Vanaf vandaag kan iedereen gebruik maken van onze Virtuele Groepslessen. Vraag ons personeel hoe je hier gebruik van kunt maken...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.