Ervaar Clubfit nu met de Proefweek Fitness!

Clubfit in Enschede heeft de ideale manier voor jou om (weer) te starten met sporten. Maak nu kennis met Clubfit. Wij helpen je met onze deskundige begeleiding om jouw doelstellingen te behalen. Voor alle nieuwe leden: start met een proefweek fitness!

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Clubfit ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Clubfit laat je kennis maken met:

 • Individueel fitness
 • Diverse groepslessen als Yoga en Pilates
 • Gebruik van de sauna


Mieke ter Haar (36): "Ik ben destijds begonnen met de groepslessen om mijn conditie te verbeteren. Hierin ben ik goed begeleid en ga er iedere keer met plezier naartoe! Daarnaast maak ik gebruik van de diverse faciliteiten die ze aanbieden, zoals de sauna en zonnebank. Alles is goed verzorgd en werkt naar behoren. Een absolute aanrader!"

De Proefweek Fitness is uitsluitend online aan te vragen!

Meld je dan nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Ons groepslesrooster vanaf 1-10-18!

Vanaf 1-10-18 hebben wij een nieuw groepslesrooster. Tijden en lessen kunnen afwijken van ons vorige lesrooster.  

Lees meer

Virtuele groepslessen!

Vanaf vandaag kan iedereen gebruik maken van onze Virtuele Groepslessen. Vraag ons personeel hoe je hier gebruik van kunt maken...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.