Small Group Training: een korte effectieve manier van Fitness!

Vindt je het prettig om in groepsverband te trainen en wordt je graag begeleid en gemotiveerd, terwijl je in een groep toch op je eigen niveau aan het werk bent? Dan kan de Small Group Training wel eens de perfecte training zijn voor jou!

Deze trainingen bij de Small Group Training zijn onder begeleiding van een fitness instructeur. Je traint in een kleine groep gedurende 30 minuten. Het doel van deze training is om zowel de conditie als kracht te verbeteren, dit doen we met een combinatie van conditie- en spierversterkende oefeningen. Enkele voorbeelden van deze oefeningen zijn:

 • Squats
 • Kettlebell swings
 • Wall Valls
 • Burgers
 • Pull-ups 

Elke training is uniek, met andere oefeningen en intensiteit.

Wat doe je bij de Small Group Training

Ter voorbereiding aan de Small Group Training zorg je zelf voor de warming-up, bijvoorbeeld door warm te lopen op de loopband of gebruik te maken van de crosstrainer of de fiets. Tijdens de Small Group Training zorgt de coach voor een combinatie van vernieuwende trainingsmiddelen en cardio toestellen. 

De Small Group Trainingen worden dagelijks aangeboden, zowel in de ochtend- als avonduren. Aansluitend kun je deelnemen aan het buikspierkwartier. Zodat je alsnog een training van 45 minuten volbrengt. Is de Small Group Training jouw training, maar zoek je nog iets meer uitdaging? Dan kun je ook een aan onze Bootcamp (45 min) of CrossGym (60 min) groepslessen deelnemen!

Start met een Small Group Training bij Clubfit Enschede!

Ben je overtuigd en wil je starten met de Small Group Training bij Clubfit Enschede? Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Wie weet zien wij jou binnenkort dan wel bij ons in de groepsles!

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer