Small Group Training: een korte effectieve manier van Fitness!

Small Group TrainingVindt je het gezellig om in groepsverband te trainen en wordt je graag begeleid en gemotiveerd, terwijl je in een groep toch op je eigen niveau aan het werk bent? Dan is een Small Group Training hierbij een uitkomst.

Deze trainingen zijn onder begeleiding van een fitness instructeur met maximaal 10 personen.

Doelstelling van deze training is dat je zowel conditie- als spierversterkende oefeningen traint binnen 25 minuten.

Tijdens deze training wordt er een combinatie gemaakt van vernieuwende trainingsmiddelen en cardiotoestellen. Ter voorbereiding van de training dien je zelf zorg te dragen voor een warming-up. Aansluitend heb je de mogelijkheid om in te stappen bij een een buikspierkwartier. De Small Group Trainingen worden dagelijks aangeboden.

Wil je nog meer uitdaging, dan adviseren wij je om aan Bootcamp (45 min) of WOD (60 min) deel te nemen!

Start met een Gratis Proefweek Small Group Training!

Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Ons groepslesrooster vanaf 1-10-18!

Vanaf 1-10-18 hebben wij een nieuw groepslesrooster. Tijden en lessen kunnen afwijken van ons vorige lesrooster.  

Lees meer

Virtuele groepslessen!

Vanaf vandaag kan iedereen gebruik maken van onze Virtuele Groepslessen. Vraag ons personeel hoe je hier gebruik van kunt maken...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.