Spinning bij Clubfit Enschede

Een intensief stukje fietsen ongeacht de weersomstandigheden. Spinning, dé indoor fietstraining voor iedereen die wil werken aan zijn of haar conditie en uithoudingsvermogen. Spinning is een razend populaire groepsles voor zowel jong als oud. De les is opgebouwd uit verschillende nummers die allemaal verschillen in intensiteit en opbouw. Bij Clubfit wordt de Spinning les elke werkdag van de week gegeven!

Voor wie is Spinning?

Dat een Spinning les zo populair is geeft al aan dat het een les is voor iedereen. Iedereen die wil werken aan uithoudingsvermogen, conditie en spieropbouw. Maar natuurlijk ook voor iemand die een uurtje er vol tegenaan wil gaan op de fiets! De instructeur zal iedereen motiveren om tot het uiterste te gaan en toch kan jij ook je eigen intensiteit goed bepalen. Hierdoor is de les uitdagend voor zowel beginnende spinners als de gevorderde spinners. Spinning heeft vele voordelen, een daarvan is de lage impact op het lichaam, ondanks de intensiteit van de training.

Hoe ziet een spinning les eruit?

Met elke drie maand een nieuwe release zit er veel variatie in de lessen, zowel nieuwe muziek als nieuwe oefeningen. Je kan op elk moment instappen bij deze lessen, dus ook als een release al een tijdje bezig is. Een les is opgebouwd uit een tiental tracks met allemaal een andere focus om jou als spinner gedurende de hele les te blijven uitdagen. De intensiteit van de les bepaal je zelf met de weerstandsknop en de pedaalsnelgeid.

Start met een proefmaand Spinning!

Sta jij ook al te popelen om te beginnen met spinnen? Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden. Wij zullen binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding bij ons op de club. Hopelijk zien we jou dan binnenkort ook elke week bij de Spinning!

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer