XCORE bij Clubfit Enschede

Xcore een intensieve workout waarbij effectiviteit en plezier voorop staan! Xcore staat voor extreme core, daar ligt de focus bij deze workout, de buik rug en heupspieren worden hier het meest aangesproken. Tijdens deze training maak je gebruik van een Xco-trainer, dit is een ronde buis gevuld met grit. Dit grit zorgt ervoor dat aan het begin en eind van elke beweging de spieren en het bindweefsel nog even iets meer belast worden in het gehele lichaam. Dit effect staat bekend als 'Reactive Impact' 

Hoe ziet een XCORE workout eruit?

Een XCORE workout is opgebouwd uit verschillende muziekale nummers, met ieder een andere focus. Gedurende een 45-minuten durende les train jij jouw lichaam op een leuke en effectieve manier jouw hele lichaam!  De afwisseling tussen de nummers zorgt voor een leuke dynamiek binnen de lessen. Met elk kwartaal een nieuw thema blijf je jezelf uitdagen om te werken naar jouw trainingsdoelen. 

De voordelen van een XCORE les

XCORE is niet alleen een hele leuke groepsles, maar ook nog eens een les die heel goed is voor jou! Daarom hebeben wij een aantal van de voordelen voor jullie opgesomd!

 • Je werkt aan je uithoudingdvermogen
 • Je werkt aan een slanker en sterker lichaam
 • Je werkt aan je abs en verbeterde core stabiliteit
 • Je werkt aan een sterkere onderrug
 • Je verbetert je coördinatie en algemene balans
 • Je vermindert de gevoeligheid voor blessures

Start met een proefmaand XCORE bij Clubfit Enschede!

Denk je dat de XCORE de perfecte groepsles is voor jou? Wacht dan niet langer en meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Wie weet zien we jou binnenkort dan wel bij ons in de groepsles! 

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer