Yoga bij Clubfit Enschede

Yoga, afgeleid van het Sanskriet (oud-indiaas) woord Yuj dat ‘verbinding’ betekent. Daar draait het bij Yoga om, de verbinding tussen lichaam en geest. Binnen de Yoga zijn veel verschillende stromingen, bij Clubfit vind je de Power Yoga. Deze vorm van yoga ligt de focus meer op het lichamelijke gedeelte van de Yoga en minder op het geestelijke. Tijdens de les wisselen ontspanning en inspanning elkaar af en werk je toe naar sterkere en soepelere spieren. 

Voor wie is de Power Yoga?

Yoga suf? En alleen voor spirituele mensen? Echt niet! De Power Yoga is vlot en hartstikke leuk! De Power Yoga geschikt voor een brede doelgroep ongeacht de leeftijd, geslacht of het niveau. De Power Yoga is ook een uitstekende toevoeging aan je kracht training, waarbij je de spieren korter maakt. Met de Yoga rek je deze spieren vervolgens weer op. De Yoga is dus echt voor iedereen!

Ontspannen met de Yoga

Laat je leiden tijdens deze les door de instructeur, laat je gedachten gaan en bevindt je in het hier en nu tijdens de Yoga. Hierdoor ligt jouw totale aandacht bij wat je op dit moment aan het doen bent en creëer je lichamelijke bewustwording, Door de afwisseling tussen ontspanning en inspanning kun je dus volledig tot rust komen tijdens deze les. Jouw focus ligt op het uitvoeren van de oefeningen, met als resultaat dat je deze les verlaat met een leeg hoofd, ontspannen lichaam en nieuwe energie! 

Start met een proefmaand Yoga bij Clubfit Enschede

Wil jij jouw trainingen verrijken met Yogalessen of even lekker ontspannen met Yoga? Meld je nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Wie weet zien wij jou binnenkort dan wel bij ons in de les.

De laatste updates & wijzigingen

30 mei 2022 Zondag 5 juni & maandag 6 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren 11 mei 2022 Donderd...

Lees meer

Bring a friend!

Ben jij al lid bij Clubfit Enschede en ken je nog vrienden, famillieleden of buren die ook eens een sportschoolbezoekje willen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Doe de lidmaatschapstest bij Clubfit!

  Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Clubfit Enschede dé sportschool voor jou! Doe nu de lidmaatschapstest!

  Lees meer
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer