Het aanbod van Clubfit Enschede

Het aanbod van Clubfit Enschede

Ontdek het veelzijdige Personal Training, Groepsfitness, eGym Cirkel aanbod van Clubfit Enschede.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Individueel Fitness
Individueel Fitness

Bij sportschool Clubfit Enschede vindt je professionele en gekwalificeerde instructeurs. Samen met deze vakmensen kun je een programma samenstellen om het lichaam gezonder en fitter te maken en te laten voldoen aan jouw eigen doelstellingen. Een goed op maat gemaakt fitness programma kan je sneller helpen je doel te bereiken.

Bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness

Je hebt nu de mogelijkheid om te investeren in de gezondheid van jouw medewerkers zonder dat het je geld kost! Jouw medewerkers betalen de kosten voor bedrijfsfitness uit het brutoloon en hebben hiermee tot 52% voordeel op een lidmaatschap! Wij helpen je met het administratieve proces, de communicatie naar de medewerkers toe en natuurlijk een goede begeleiding van je mensen in onze club. Als werkgever kun je er voor kiezen een bijdrage aan de maandcontributie van jouw werknemers te leveren. Je creëert op deze manier een win-win situatie.

Fysiotherapie
Fysiotherapie

ClubFit beschikt over een praktijkruimte voor fysiotherapie. Hiervoor werkt ClubFit nauw samen met Pro-F fysiotherapie waardoor zowel de patiënten van Pro-F als de leden van ClubFit profiteren van de mogelijkheden binnen het sportcentrum. Door de beschikbaarheid van verschillende faciliteiten als fitness, wellness en groepszalen in combinatie met fysiotherapie ontstaat er een uniek aanbod aan mogelijkheden.

Groepsfitness
Groepsfitness

Sporten in groepsverband is motiverend en geeft sociale verbondenheid. Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs en instructrices bieden wij groepslessen voor iedere doelgroep. Hierbij staat plezier, kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Wij bieden een breed scala aan groepslessen aan. Zo kun je de Pilates, de Yoga, de Dance, en Spinning lessen volgen maar ook de Fit & Shape, Power, Booty Builder, XCore, B-Kick of de Burn. In de fitness zijn de volgende lessen: het Buikspierkwartier, de Bootcamp, de CrossGym, en Small Group Training. Voor ieder wat wils!

eGym Cirkel
eGym Cirkel

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing. Maak kennis met de eGym-Cirkel! De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 10 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 40 minuten een complete workout doet.

Sauna
Sauna

Wij beschikken over 3 sauna's in ons sportcentrum: de Finse-, Bio- en Infrarood sauna's. Een sauna werkt niet alleen ontspannend, maar het heeft ook nog eens verschillende gezondheidsvoordelen. Het gebruik van de sauna's is inbegrepen in de lidmaatschapskosten, dus kom lekker ontspannen na een intensieve sportsessie. De sauna's zijn bereikbaar vanaf zowel de mannen- als vrouwenkleedkamer, dus toegang is gemengd.

Belly Attack
Belly Attack

De Belly Attack is een draadloze band die gebruik maakt van een infrarood techniek met diepte warmte. Deze techniek dringt diep door tot in het lichaam en activeert de watermoleculen. Deze geactiveerde watermoleculen verhogen de bloedcirculatie en de efficiëntie van het metabolisme waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De doorbloeding zal toenemen in het gehele lichaam waardoor ook de vetverbranding wordt aangesproken.

Persoonlijk succesplan
Persoonlijk succesplan

Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek. Dit doen we door middel van ons Persoonlijk Succesplan. Wij zijn van mening dat, wanneer je een realistisch doel stelt binnen een realistisch tijdsbestek (ca. een jaar), je verandering krijgt in je gedrag/leefpatroon waardoor je gaat ervaren wat een gezonder eet- en beweegpatroon bij je teweeg brengt.

Wat onze leden zeggen

Alain

Met de persoonlijke hulp die ik bij Clubfit krijg heb ik meer motivatie om mijn doelen te behalen.

Alain

Monica

Clubfit is laagdrempelig, gezellig en sfeervol. Ik voelde gelijk een warm welkom en kom hier elke keer weer heel graag.

Monica

Niels

Bij Clubfit gaan fanatiek sporten en sociaal contact hand in hand. Fijnste gym van Enschede!

Niels

Wilma

Ik was geen sportief type maar door de hulp van de fitnesscoaches ben ik al heel wat kilo’s kwijtgeraakt en voel ik me fitter.

Wilma

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Maand.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training tot eGym Cirkel bij Clubfit

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al bijna 30 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Enschede. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal Training, Groepsfitness en eGym Cirkel. Met onze Gratis Maand en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.