Ontdek Clubfit Enschede

Ontdek Clubfit Enschede

Clubfit helpt leden sinds 1993 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Gratis maand. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Clubfit Enschede is jouw persoonlijke coach.”

arrow-down

Waarom Clubfit Enschede

Waarom Clubfit Enschede
100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Clubfit altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

eGym-Cirkel
eGym-Cirkel

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak dan kennis met de eGym-cirkel!

Breed scala groepslessen
Breed scala groepslessen

Sporten in groepsverband is motiverend en geeft sociale verbondenheid. Zo kun je Pilates, Yoga, Dance, Spinning lessen volgen en nog veel meer!

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Alain

Met de persoonlijke hulp die ik bij Clubfit krijg heb ik meer motivatie om mijn doelen te behalen.

Alain

Monica

Clubfit is laagdrempelig, gezellig en sfeervol. Ik voelde gelijk een warm welkom en kom hier elke keer weer heel graag.

Monica

Niels

Bij Clubfit gaan fanatiek sporten en sociaal contact hand in hand. Fijnste gym van Enschede!

Niels

Wilma

Ik was geen sportief type maar door de hulp van de fitnesscoaches ben ik al heel wat kilo’s kwijtgeraakt en voel ik me fitter.

Wilma

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Clubfit Enschede: Jouw partner voor o.a. Personal Training, Groepsfitness en eGym Cirkel

Het is al meer dan 29 jaar bekend dat Clubfit mensen uit Enschede helpt op het gebied van afvallen, opbouwen en balans vinden. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis maand en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Clubfit Enschede

Maak kennis met Clubfit Enschede