Ervaar Clubfit nu met Claim jouw Gratis Maand Fitness!

Clubfit in Enschede heeft de ideale manier voor jou om (weer) te starten met sporten. Maak nu kennis met Clubfit. Wij helpen je met onze deskundige begeleiding om jouw doelstellingen te behalen. Voor alle nieuwe leden: Claim jouw Gratis Maand​ Fitness!

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Clubfit ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Clubfit laat je kennis maken met:

 • Individueel fitness
 • Diverse groepslessen als Yoga en Pilates
 • Gebruik van de sauna


Mieke ter Haar (36): "Ik ben destijds begonnen met de groepslessen om mijn conditie te verbeteren. Hierin ben ik goed begeleid en ga er iedere keer met plezier naartoe! Daarnaast maak ik gebruik van de diverse faciliteiten die ze aanbieden, zoals de sauna en zonnebank. Alles is goed verzorgd en werkt naar behoren. Een absolute aanrader!"

De Claim jouw Gratis Maand is uitsluitend online aan te vragen!

Meld je dan nu meteen aan! Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sportschool Clubfit in Enschede is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, afvallen met de Lipo Laser, en de 30 minuten workout op de eGym Cirkel. Bij Clubfit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

 

Clubfit is weer geopend!

!! WIJ GAAN OPEN !! Woensdag 1 juli vanaf 9.00 mogen wij jullie weer ontvangen! En kunnen jullie dus weer bij ons komen sporten! LET OP! Er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden, lees die hieronder even goed door!

Lees meer

Clubfit tijdelijk gesloten i.v.m. het coronavirus

Update 6 mei 2020 Beste leden, Ook wij zijn erg geschrokken van de mededeling dat de sportscholen nog niet open mogen. Ma...

Lees meer
Meer nieuws
 • Persoonlijk Succesplan

  GRATIS Persoonlijk Succesplan!

  Clubfit Enschede biedt ieder lid een GRATIS Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek.

  Lees meer
 • eGym

  eGym Cirkel: Fit in 30 minuten!

  Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Dan heeft Clubfit in Enschede voor jou de oplossing!

  Lees meer